Home Vijesti Članica predsjedništva SDP-a poslala poruku DP-u: “Čekamo vas i ne bojimo se!”

Članica predsjedništva SDP-a poslala poruku DP-u: “Čekamo vas i ne bojimo se!”

by Ante R.

Članica predsjedništva SDP-a i gradonačelnica Supetra Ivana Marković komentirala je posljednje izjave Stjepe Bartulice iz Domovinskog pokreta.

Podsjetimo, zastupnik Domovinskog pokreta na konferenciji za medije govorio je o četiri točke koje će tražiti da budu ugrađene u koalicijski sporazum nove Vlade:

“Pozdravljam postignuti dogovor. Sad imamo zadovoljenu formu kako će izgledati većina. Pupovac više neće krojiti politiku u Hrvatskoj. Tražit ću nekoliko stavki da uđu u koalicijski sporazum. Prvo, ideološka kolonizacija Hrvatske će prestati. To znači da svaki sadržaj koji upućuje na rodnu ideologiju i pokušaji da se indoktrinira djecu u školstvu će nestati. Zadnje što nam treba je da se djecu zbunjuje u školstvu.

Drugo, dolazak velikog broja stranih radnika… Lakše se dolazi do radne dozvole za radnika iz Azije nego što naši ljudi iz Južne Amerike dobiju domovnice i ostale dokumente i to je neprihvatljivo i to će se promijeniti i ubrzati. Tražit ćemo otvaranje novih konzularnih ureda, pogotovo u Južnoj Americi.

Nadalje, što se tiče pouke iz covid pandemije – inzistirat ćemo da se to iščisti do kraja.Nadalje, što se tiče kulturne politike, tražit ću da se u Zagrebu osnuje muzej posvećen žrtvama komunističkog terora”, naveo je Bartulica svoje zahtjeve.

Na posljednje izjave Bartulice reagirala je IvanaMarković objavom na društvenoj mreži:

“Kaže jutros Bartulica da se strpimo jer nikakva promjena ne dolazi odmah. Da imamo strpljenja za nove promjene koje Hrvatska nestrpljivo očekuje,a za njega to znači smanjenje prava žena i manjina, Istanbulska, dovođenje u pitanje vrijednosti antifašizma…

Čekamo vas i ne bojimo se!”, poručila je Marković.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Verified by MonsterInsights