Home Vijesti FOTO/ SDSS u političku kampanju krenuo sa sloganom “Hrvatska treba Srbe”, postavili i plakate koji aludiraju na srpsku folk zvijezdu

FOTO/ SDSS u političku kampanju krenuo sa sloganom “Hrvatska treba Srbe”, postavili i plakate koji aludiraju na srpsku folk zvijezdu

by Ante R.

Samostalna Demokratska Srpska Stranka (SDSS) na parlamentarne izbore ide pod sloganom “Hrvatska treba Srbe”, koji je izazvao pažnju, baš kao i popratni plakati.

Iza kampanje i slogana je poznati kreativac i dizajner Boris Malešević, poznati kreativac i dizajner stoji iza slogana i političke kampanje SDSS-a koji je već poznat u javnosti kao autor mnogih predizbornih kampanja, među kojima je i prijašnja kampanja za istu stranku pod sloganom “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj.”

Malešević je radio kampanju i za Andreja Plenkovića kada je preuzeo HDZ pod sloganom Vjerodostojno. Osmislio je i “Predsjednika s karakterom” kada se Zoran Milanović kandidirao za predsjednika, navodi Dnevnik.hr.

Svi plakati idu s glavnom porukom “Hrvatska treba Srbe”, a onda se mijenjaju objašnjenja zašto: Jer nema boljeg susjeda od komšije!, Jer se bolje razumijemo bez prijevoda!, Jer puna Arena prija svima… U potonjem se cilja na koncerte srbijanske folk zvijezde Aleksandre Prijović, koja je ove zime napunila pet zagrebačkih Arena.

Na slogan izborne kampanje osvrnuo se SDSS i na Facebooku:

“Treba li Hrvatska Srbe? Treba li to pitanje postavljati i danas kad se njihov udio u nepunih sto godina s 18,5 posto smanjio na 3,2 posto? Hrvatska treba Srbe i kad se po fasadama njezinih gradova ispisuje a po stadionima uzvikuje “Ubij Srbina”, kad se po pravoslavnim crkvenim hramovima ispisuje ZDS, kad ih se naziva “četnicima”, kad se ćirilično pismo proglašava “agresorskim pismom”, kad se premlaćuje djecu na ulicama zato što se nekom učinilo da govore ekavskim izgovorom, kad protestira zbog “srpskih filmova” na “hrvatskoj televiziji”, kad se zabranjuje gostovanja srpskih pjevača, svaki put kad se za njih ne nalazi lijepe riječi i kad su dežurni krivci za sve”, dio je SDSS-ove Facebook objave.

Objava SDSS-a u cijelosti: Veza

Foto: Slogan SDSS-a/Facebook/SDSS

You may also like