Home Vijesti U Novom Zagrebu prva negativna reakcija na SDSS-ov plakat: Prešarali crnom bojom jedan dio slogana i nadopisali ga

U Novom Zagrebu prva negativna reakcija na SDSS-ov plakat: Prešarali crnom bojom jedan dio slogana i nadopisali ga

by Ante R.
Milorad Pupovac

SDSS je diljem Hrvatske kao dio predizborne kampanje postavio plakate s glavnom porukom “Hrvatska treba Srbe” i drugim popratnim sloganima. Stigla je prva negativna reakcija  na jednom takvom plakatu u Novom Zagrebu. 

Nepoznati počinitelji su na plakatu crnom bojom izbrisale dio teksta “Hrvatska treba Srbe jer puna Arena prija svima” i nadopisali “na vrbe”, pa sada piše “Srbe na vrbe”.

Stigla je i reakcija SDSS-a:

Ovaj tjedan postavili smo plakate diljem Hrvatske kao dio naše predizborne kampanje pod sloganom “Hrvatska treba Srbe”. Međutim, samo dan nakon što su postavljeni, plakati su postali meta vandalizma.

Nepoznati vandali su u Novom Zagrebu crnom bojom izbrisali dio teksta “Hrvatska treba Srbe jer puna Arena prija svima” i nadopisali “na vrbe”, pa sada na plakatu piše “Srbe na vrbe”.
Ovaj grafit mržnje je žalosno i neodgovorno ponašanje koje osuđujemo. Naša kampanja je pozitivna i temelji se na ideji zajedništva i suradnje. Nastavit ćemo se boriti za jednakost i prava svih građana, bez obzira na nacionalnu pripadnost.
Neka nas ovakvi incidenti samo dodatno ujedine u borbi za bolju Hrvatsku. Ne zaboravite, Hrvatska treba Srbe, ali i svakog drugog građanina koji želi doprinijeti razvoju naše zemlje, poručili su iz SDSS-a.

 

 

 

 

You may also like