Home Vijesti Jadranka Kosor o Pupovčevim izjavama: “Za sve kriv ZM. To može samo ljubav”

Jadranka Kosor o Pupovčevim izjavama: “Za sve kriv ZM. To može samo ljubav”

by Ante R.

Bivša premijerka Jadranka Kosor oglasila se na društvenoj mreži i komentirala izjave Milorada Pupovca koje je dao prilikom gostovanja na N1 televiziji.

Naime, u intervjuu za N1 televiziju Milorad Pupovac je izjavio kako je Domovinski pokret dobio izbore na antisrpskoj kampanji, a oformio se antićirilićnoj kampanji, ali da nisu oni spriječili SDSS da bude u sastavu nove vladajuće većine.

“Oni su samo teško kontaminirali politički prostor zemlje. SDSSS je donio odluku da neće s DP-om, nisu oni spriječili SDSS, nego je SDSS od početka imao takav stav”, izjavio je Pupovac. Također je komentirao hoće li nova Vlada imati stabilnosti. “Siguran sam da će je imati, bez obzira na izazove. Vjerujem da će Plenković i ljudi koje odabere znati se nositi s izazovima. Ponavljam, inače bismo ostali po strani.”

Objava Jadranke Kosor na drušvenoj mreži X:

“Veli Čuvar suhog zlata da će oni biti izvan vlade po “vlastitoj odluci”. I da AP nije imao drugog izbora. I da on podupire AP ali ne i DP u vladi. I da će se AP “znati nositi sa izazovima”. I da je za sve kriv ZM. To može samo ljubav”, napisala je na X-u.

 

You may also like

Verified by MonsterInsights