Home Vijesti “KOMESARKA BI HAPSILA!”,”KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI!” Oštro reagirali iz HDZ-a na izjave političke tajnice SDP-a

“KOMESARKA BI HAPSILA!”,”KADIJA TE TUŽI, KADIJA TI SUDI!” Oštro reagirali iz HDZ-a na izjave političke tajnice SDP-a

by Ante R.

Gostovanje političke tajnice SDP-a Mirele Ahmetović u Novom danu N1 televizije podiglo je dosta prašine u redovima vladajuće stranke. Zbog njene izjave da je pitanje dana kada će Andrej Plenković završiti u zatvoru reagirali su i glavni tajnik i politički tajnik HDZ-a, Krunoslav Katičić i Ante Sanader, prenosi N1.

“Kad misliš da gore ne može… Uz Grmoju, danas svjedočimo kako bi i komesarka Ahmetović isljeđivala, hapsila i presuđivala.

Svjesni kako nemaju šanse na izborima 2024,. bjesomučno pribjegavaju totalitarnim metodama i huškačkoj retorici. Nemoćnoj oporbi je strah od novog poraza na izborima iz dana u dan – sve veći”, napisao je na Instagramu Krunoslav Katičić.

U istom tonu, reagirao je i Ante Sanader.

“Mirela Ahmetović, koja se davno profilirala kao partijska komesarka, u maniri svojih drugova prethodnika bi hapsila, tužila, sudila i to sve odjedanput.

Po prijekom sudu na red bi očito došli svi neistomišljenici, politički protivnici. Partijska komesarka ne razumije kako su ta vremena davno, davno iza nas. Da smo nju slušali danas ne bi bilo LNG terminala. Danas bi se smrzavali bez struje i plina. Cijena bi im bila tri puta skuplja, a kupovna moć građana tri puta slabija. Hrvatska po mjeri partije i njezine komesarke Ahmetović – zemlja u kojoj se sudi po kratkom postupku, bez dotoka ukapljenog plina, ali sa skupljim gorivom”, napisao je Sanader.