Home Vijesti Krivci Hercegovci i ustaše, razlog srpska nacionalnost: Liječnici zbog prijetnji ravnatelju KBC-a Zagreb zabranjen pristup bolnici

Krivci Hercegovci i ustaše, razlog srpska nacionalnost: Liječnici zbog prijetnji ravnatelju KBC-a Zagreb zabranjen pristup bolnici

by Ante R.

Liječnica  sudskom presudom dobila zabranu pristupa KBC-u Zagrebu jer je ravnatelju te bolnice Anti Ćorušiću i još jednom liječniku prijetila zbog odbijene specijalizacije.

Županijski sud u Zagrebu odbio je zahtjev tužiteljstva da se 46-godišnjoj liječnici odredi istražni zatvor te joj zabranio pristup bolnici zbog prijetnji koje je uputila ravnatelju bolnice i još jednom liječniku.

Kako piše N1, liječnica je putem elektroničke pošte prijetila ravnatelju Ćorušiću te još jednom kolegi jer joj je treći put odbijena specijalizacija u toj bolnici. Pravna služba KBC-a zaključila je da je riječ o kaznenom djelu pa je sve prijavljeno policiji.

Nakon ispitivanja, zaključeno je da ima dovoljno dokaza protiv liječnice, a prijetila je jer nije dobila specijalizaciju za što je, sumnjala je, razlog bio što se izjašnjavala kao Srpkinja. “Crknite Hercegovci” i “P…. vam m…. ustaška”, dijelovi su njezinog prijetećeg e-maila zbog kojeg joj je onemogućen pristup KBC-u Zagreb, prenosi Dnevnik.hr.