Home Vijesti Mažar odbacio tezu o dogovoru HDZ-a i Turudića oko dolaska na sjednicu: “U Grmoje su kratke noge, toliko laži u toliko malo vremena”

Mažar odbacio tezu o dogovoru HDZ-a i Turudića oko dolaska na sjednicu: “U Grmoje su kratke noge, toliko laži u toliko malo vremena”

by Ante R.

Potpredsjednik Odbora za pravosuđe Nikola Mažar (HDZ) komentirao je tezu o dogovoru glavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića i HDZ-a oko dolaska na tematsku sjednicu o curenju informacija iz izvida i istraga. Istaknuo je da je Turudić ispoštovao instituciju Hrvatskog sabora dolaskom na sjednicu i da je odgovorio na sva postavljena pitanja.

„Grmoja stvarno nije dorastao toj poziciji, krivi su mu vladajući, glavni državni odvjetnik što se pojavio, kriv mu je ministar pravosuđa koji je želio sudjelovati u raspravi i to mu mimo Poslovnika nije omogućeno, kriva mu je i oporba i SDP. Na kraju su mu krivi i hrvatski građani koje je prozvao da trebaju vjerovati njemu ‘ako imaju zrno nečega u glavi’, rekao je Mažar.

Mažar je odbacio da je bilo ikakvog dogovora između HDZ-a i Turudića oko dolaska na sjednicu. „ Grmoji je ispalo sporno što se glavni državni odvjetnik uopće pojavio, pa mu nije htio dati da govori, pa mu je dao da govori, pa onda ministru nije htio dati da govori”.

-->

Rekao je da se Turudić odazvao na sjednicu poštujući instituciju Hrvatskog sabora i na početku najavio da će, s obzirom na obveze, moći sudjelovati do određenog vremena. Odgovorio je na sva postavljena pitanja, na sve replike i povrede Poslovnika i niti jedno pitanje nije ostalo neodgovoreno, dodao je.

„U Grmoje su kratke noge, toliko laži u toliko malo vremena, stvarno za to trebate biti umjetnik”, ustvrdio je Mažar. – Hina.

Hasanbegović se vraća u saborske klupe, i službeno stigao zahtjev za aktivacijom mandata

You may also like

Verified by MonsterInsights