Home Vijesti Pohotni Bruno nakon seksa s kćerkom htio i s njenom majkom, slao joj veću fotke i video……

Pohotni Bruno nakon seksa s kćerkom htio i s njenom majkom, slao joj veću fotke i video……

by Ante R.

Pravi pakao proživjele su majka i kći koja je prekinula s dečkom i otad su trpjele njegovo maltretiranje, vrijeđanje, poniženja.

Kako se navodi u optužnici, Bruno (39) je od ožujka do studenoga lani u Zagrebu najprije slao gomilu poruka i e-mailova bivšoj djevojci “u kojim je izražavao svoje seksualne fantazije, tražeći od nje da ima seksualne odnose s njim i njegovim prijateljima”.

“Vrijeđao ju je, slao joj fotografije ukrućenog muškog spolovila pokraj kojeg su se nalazile fotografije nje i njezine majke, napisao joj da bi je silovao. Sve je to činio bez obzira na to što mu je više puta dala do znanja da ne želi kontakt s njim te ga blokirala”, ističu zagrebački tužitelji.

Bombardirao ih
Istodobno je porukama neprimjerenog sadržaja bombardirao i njezinu majku. Upućivao joj je telefonske pozive, slao poruke, mijenjao sim kartice i više desetaka puta s različitih brojeva mobitela slao poruke i nazivao je, iako mu je nedvosmisleno dala do znanja da s njim ne želi imati kontakt te ga blokirala.

“Majci je poslao i snimku svoga seksualnog odnosa s njezinom kćeri, koja je prethodno dobrovoljno snimljena, Slao joj je više desetaka poruka u kojima je napisao da želi seksualni odnos s njom, fotografiju ukrućenog muškog spolovila pored kojeg je njena fotografija”, stoji u optužnici.
To mu očito nije bilo dovoljno pa je u studenome prijatelju njegove bivše djevojke također poslao više desetaka poruka i fotografija eksplicitnog sadržaja, kao i snimke seksualnog i pornografskog sadržaja na kojima su on i bivša djevojka.

Djevojka je tijekom istrage priznala kako je bila u vezi s Brunom te su doista tijekom veze sačinili snimke seksualnog odnosa, kao i njezine fotografije na kojima je gola, te je uz njezino odobrenje Bruno slike pohranio u svoj mobitel. No, sve je puklo kad je te fotografije počeo slati njezinoj prijateljici i oglušio se na njezine molbe da to više ne čini. Zato ga je kazneno prijavila te je pravomoćno osuđen. Potom je za nju i majku uslijedio pakao.

Već osuđivan
“Zbog ovakvog njegovog ponašanja imam traume, strah, tjeskobna sam, osjećam se nelagodno i posramljeno u društvu prijatelja, poznanika i radnih kolega. Potražila sam pomoć psihologa i psihijatra. Uništio mi je život i samopoštovanje”, svjedočila je djevojka. Majka je potvrdila sve što se Bruni stavlja na teret navodeći kako je tog dečka vidjela samo jednom u životu kad ga je kćer dovela na ručak.

“Meni i kćeri slao je poruke neprimjerenog sadržaja u kojima je pisao da bi sa mnom imao seksualne odnose, slao mi eksplicitne fotografije seksualnog sadržaja, snimke na kojoj se nalazi moja kćer”, ispričala je potresena majka. Tužitelji optužnicom za Brunu traže tek godinu dana uvjetnog zatvora, i to za više kaznenih djela koje je pritom počinio. Uvjetna kazna unatoč činjenici da je već pravomoćno osuđen, također uvjetno, za slanje golih fotografija svoje djevojke njezinoj prijateljicim, prenosi Danica.