Home Vijesti “Power Point prezentacija ili igra skrivača” kod Tomaševića?: Bernardić zabrinut da grad ubuduće ne izgleda kao džungla postavio upit Tomaševiću

“Power Point prezentacija ili igra skrivača” kod Tomaševića?: Bernardić zabrinut da grad ubuduće ne izgleda kao džungla postavio upit Tomaševiću

by Ante R.

Predsjednik gradske organizacije Socijaldemokrata Davor Bernardić oglasio se na društvenoj mreži i postavio upit gradonačelniku Zagreba Tomislavu Tomaševiću potaknut ostavkom direktora gradske tvrtke Zrinjevac, Damira Grgića.

Objava Davora Bernardića prenosimo u cijelosti:

“Dobar dan, Tomislave, pripremaš neku novu Power Point prezentaciju ili se igraš skrivača? Nije to ni tako loša dječja igra ako se ne zlorabi i to u tvom slučaju na štetu građana Grada Zagreba. Bezazlena je to i zabavna igra samo što ti pokušavaš sakriti svoju nesposobnost. To ti baš neće proći jer si i mene natjerao da se uključim u “igru”. Danas ti ipak nije prošlo – pik pak spas za mene. A neće ni sutra ni ubuduće. Moraš pronaći novu igricu. Npr. kvizovi su u modi. Idemo probati? Ja pitam, ti odgovaraš”, napisao je Bernardić i nastavio:

“Prvo pitanje. Zašto je direktor gradske tvrtke Zrinjevac, jedne od najbitnijih za građane kako nam grad ubuduće ne bi izgledao kao džungla, dao ostavku? Čekam nestrpljivo tvoj odgovor. I ja i građani. Do novog pitanja šaljem ti pozdrav. P.S. Potrudi se da ne izgubiš i u ovoj igri, a ja ću ti pomoći oko odgovora ako bude trebalo.”, napisao je Davor Bernardić.

Grgić je smijenjen u tišini 4. travnja, nije navedeno zašto, ali nije ni navedeno da je dao ostavku, kako u objavi tvrdi Bernardić.

You may also like