Home Vijesti Poznat identitet muškarca koji se zapalio na Markovom trgu, njegov radni kolega: “Bio je uvijek dobre volje, zafrkant i zaista je teško zamisliti da bi se odlučio za nešto tako”

Poznat identitet muškarca koji se zapalio na Markovom trgu, njegov radni kolega: “Bio je uvijek dobre volje, zafrkant i zaista je teško zamisliti da bi se odlučio za nešto tako”

by Ante R.

Muškarac koji se danas polio benzinom i zapalio ispred banskih dvora na Markovom trgu u Zagrebu stanovnik je Koprivničko-križevačke županije. Kako neslužbeno doznaje Podravski list, ovaj 57-godišnjak rodom je iz Virja, a trenutačno živi u Koprivnici.

Bio je zaposlen u HŽ-u i navodno hrvatski branitelj, a oni koji ga poznaju kažu da do sada nije pokazivao nikakve znakove u ponašanju da bi učinio nešto takvo.

– Bio je uvijek dobre volje, zafrkant i zaista je teško zamisliti da bi se odlučio za nešto tako. Jedino znam da je imao ozbiljnu operaciju želuca nedavno – rekao je muškarčev radni kolega. U međuvremenu su se javili i liječnici, koji su izvijestili da je muškarac u vrlo teškom zdravstvenom stanju i da se bori za život, piše Podravski list.

Šokantne scene odigravale su se maloprije na Markovom trgu. Ispred zgrade Vlade RH zapalio se muškarac, a svemu je svjedočio i Koprivničanac, koji se odmah bacio u akciju i pokušao ugasiti vatru s nesretne osobe.

– Bio sam doslovno tri metra od njega i na prvu sam pomislio da se snima neki film. Kada sam shvatio što se događa uzeo sam požarni oparat i počeo ga gasiti. Stravične scene još sad su mi u glavi – rekao je za Podravski list s mjesta događaja Koprivničanac koji se tamo zatekao, piše Podravski list.

Liječnici objavili detalje o muškarcu koji se zapalio: “Ovakav slučaj sigurno nismo u zadnjih nekoliko godina imali”

Bivši Mostov ministar poslao otvoreno pismo: „Pozivam sve članove Mosta da dođu u Domovinski pokret!“

You may also like