Home Vijesti “TEME KOJE SE SKRIVAJU OD JAVNOSTI” Nesvakidašnja konferencija u Saboru u organizaciji Andrije Klarića

“TEME KOJE SE SKRIVAJU OD JAVNOSTI” Nesvakidašnja konferencija u Saboru u organizaciji Andrije Klarića

by Ante R.
Andrija Klarić

“Hrvatska i svijet 2024. godine poslije pandemijske oluje,” naziv je međunarodne konferencije u organizaciji Andrije Klarića, poznatog u javnosti po protivljenju mandatornog cijepljenja i COVID potvrda, te organizatoru masovnog prosvjeda u Zagrebu za vrijeme trajanja pandemije koronavirusa.

Prema najavi za konferenciju s društvenih mreža, govorit će se, kako kažu, o temama “koje se skrivaju od javnosti”, a gostovat će brojni svjetski teoretičari zavjere. “Teme koje se obrađuju su kontaminacija cjepiva plazmidima DNA, turbo karcinomi, CBDC, WHO i pravna nesigurnost sudbenih institucija u EU”, danima najavljuje Klarić na svojim profilima na društvenim mrežama.

U najvažnijem političkom domu zakonodavne vlasti u Hrvatskoj tako će se moći čuti teorije koje nisu znanstveno dokazane, a koje tvrde da su cjepiva kojima smo se cijepili u koroni štetna, ne samo za nas nego i za sljedeće generacije. U Hrvatskom saboru kažu kako je autonomno pravo kluba zastupnika da organizira okrugle stolove i slične događaje.

Među temama konferencije ističu se one koje se odnose na mRNA cjepiva za koja je ove godine dodijeljena Nobelova nagrada za medicinu. Među govornicima na tu temu je američki patolog Ryan Cole, kojeg je Washington Medical Commission (WMC), institucija koja u saveznoj državi Washington brine o integritetu medicinske profesije putem davanja i oduzimanja liječničkih licenci, tužio zbog brojnih lažnih i obmanjujućih izjava oko covida.

Tu je i Michael Palmer, čije su tvrdnje o toksičnosti cjepiva protiv covida demantirane, kao i kanadski radiolog William Makis čije su tvrdnje o smrti 80 kanadskih liječnika nakon primanja cjepiva odbačene.

Druga tema konferencije odnosi se na Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO), a među govornicima je i američka liječnica Meryl Nass, koja je neko vrijeme bila suspendirana zbog širenja dezinformacija o covidu. Meryl Nass je inače pacijentima oboljelima od covida prepisivala ivermektin, veterinarski lijek protiv parazita kod životinja, piše Jutarnji.

Iako se govornici na konferenciji mogu svesti pod zajednički nazivnik protivnika cijepljenja ili širitelja pseudoznanstvenih informacija, iz Sabora poručuju da oni ne mogu utjecati na njihov izbor, prenosi N1.