Home Vijesti Uhićen je 20-godišnjak zbog transparenta sa bivšim šefom sudačke komisije! ODO smatra da ga treba poslati na “hlađenje” u Bilice

Uhićen je 20-godišnjak zbog transparenta sa bivšim šefom sudačke komisije! ODO smatra da ga treba poslati na “hlađenje” u Bilice

by Ante R.

Splitska policija u četvrtak ujutro uhitila je 20-godišnjaka kojega sumnjiče da je držao transparent na kojem je ruka koja drži odsječenu glavu sada već bivšeg šefa Komisije nogometnih sudaca, Brune Marića.

Radi se o 20-godišnjaku iz Podstrane, piše Slobodna Dalmacija, a kojemu za ovo djelo prijeti i do tri godine zatvora.

– Općinsko državno odvjetništvo tražilo je istražni zatvor za Torcidaša i to zbog opasnosti od ponavljanja djela, sudac istrage nije prihvatio njihov zahtjev već mu je odredio mjere opreza i to zabranu posjećivanja Hajdukovih utakmica na području cijele države i to najdulje dok se (buduća) presuda ne izvrši te javljanje načelniku 2 PP jednom tjedno, piše nadalje SD.

Mladić se branio tvrdeći da je u jednom trenutku tijekom utakmice Hajduka i Istre odigrane 2. ožujka ove godine od nekoga na tribini zaista uzeo zastavu, no da nema pojma što je na njoj bilo niti smatra da je bilo nešto problematično, prenosi HRT.

You may also like