Home Lifestyle VIDEO Međugorje slavilo “Bilu noć” i titulu prvaka

VIDEO Međugorje slavilo “Bilu noć” i titulu prvaka

by Ante R.

U Međugorju se okupilo oko 750 navijača splitskog kluba iz cijele Hercegovine i to onih koji su prvi osigurali svoje mjesto u dvorani i na vrijeme kupili ulaznice. Slavilo se, klicalo i pjevalo u čast Hajduka, a erupciju oduševljenja izazvao je fratar, fra Miro Šego, koji je u jednom trenutku uzeo mikrofon i poveo crkvenu pjesmu ‘Ima jedna duga cesta’, parafrazirajući stihove.

Pri tome je naglasio kao ima pravo javno reći da navija za Hajduk, s obzirom na to da i papa Franjo javno govori da navija za argentinski San Lorenzo. Kada je zapjevao ‘Ima jedno obećanje, da će Hajduk prvak biti’, u dvorani je došlo do eksplozije oduševljenja.
Podsjetimo, Hajduk na naslov prvaka Hrvatske čeka 19 godina, a ove sezone vodi borbu rame uz rame s Rijekom i Dinamom te se svi dodaju da je konačno došlo vrijeme za prekid posta i osvajanje novog pokala.

Na Biloj noći, kako javlja Hercegovina.info, bili su i predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, šef omladinske škole Boro Primorac, igrač Dario Melnjak koji se oporavlja od ozljede, kao i legende kluba Blaž Slišković, Boris Pandža, Stanko Bubalo, Igor Musa, Marko Bencun, Ivan Prskalo i mnogi drugi.