Home Lifestyle Zagrepčani luduju zbog Cecinih plakata, ne žele reklamu za Arkanovu udovicu. To je čista provokacija’

Zagrepčani luduju zbog Cecinih plakata, ne žele reklamu za Arkanovu udovicu. To je čista provokacija’

by Ante R.
Ceca

Srpska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović sredinom idućeg mjeseca održat će koncert u Sloveniji, točnije u Mariboru, 116 kilometara udaljenom od Zagreba u kojem su nedavno osvanuli plakati za taj događaj u susjednoj državi. Plakati postavljeni na zagrebačkom Laništu su pokidani, a nakon što su ih postavili u zagrebačkoj Dubravi također su uklonjeni s potpisom navijačke skupine BBB.

Naravno, izazvalo je to različite komentare. Od jednih koji se zgražaju da je Arkanova supruga završila na zagrebačkim ulicama do drugih koji tvrde da se, bez obzira na emocije, ne smije uništavati nečija imovina. Je li postavljanje Cecinih plakata u zagrebačkom Laništu slučajnost, pogreška ili ciljana provokacija, upravo u naselju u kojem većinom žive veterani Domovinskog rata i hrvatski branitelji?

“Naravno da je ovo provokacija, budući da u naselju Lanište stanuju većinom naši najteži stradalnici, znači 90-postotni, 100-postotni invalidi Domovinskog rata, koji su uznemireni i putem telefona i maila nam se javljaju i pitaju što ćemo poduzeti”, rekao je Zoran Mamić, dopredsjednik HVIDR-e Sesvete – Zagreb gostujući na HRT-u.

‘U čijem je interesu?’
“Mi smirujemo situaciju, ne želimo incidente, ne želimo nerede, ali jednostavno nismo pametni, poručuju iz gradonačelnikova Ureda. Zašto to rade, u čijem je to interesu”, upitao je Zoran Mamić. Dodao je i da ne znaju tko je odobrio postavljanje plakata te najavio da će i službenim putem pitati gradonačelnika Tomislava Tomaševića i njegove najbliže suradnike.

Da Ceca nije dobrodošla u Hrvatsku pokazali i Zagrepčani: Žestoko reagirali na njezinu pojavu Podsjetimo, situaciju je komentirao Eventim te poručio kako oni prodaju i distribuiraju ulaznice u ime i za račun organizatora. S obzirom na to da oni sami ne sudjeluju u organizaciji događaja, dodaju kako nisu sudjelovali ni u postavljanju spomenutog plakata, prenosi Direktno.hr.

You may also like