Home Izdvojeno Penava opet napada i prijeti “mjerodavnim tijelima”

Penava opet napada i prijeti “mjerodavnim tijelima”

by Ante R.

Na tiskovnoj u Vukovaru Ivan Penava opet je iskoristio priliku da napadne protukandidata Marija Radića te stao u zaštitu svog kandidata Stipu Mlinarića ka kandidata za svog zamjenika, ne spominjući da je protiv njega podignuta optužnica za teška kaznena djela.

Tako Penava navodi da se izbori u Domovinskom pokretu provode: “Sukladno stranačkim aktima tijek izbora je u domeni izbornog povjerenstva.” Istog onog povjerenstva koje zloupotrebljava, vodajući oh po svojim predizbornim skupovima. Tvrdi da će se izbori provesti “demokratski i korektno”.

Potom se osvrnuo na po njemu napade na Stipu Mlinarića: “Ružno, ali to je tako kada imate više tabora. Što se tiče napada na Stipu Mlinarića crta se povukla, to nismo dosad vidjeli.” Tom prilikom se ne osvrće na podignutu kaznenu prijavu za nezakonito postupanje njegovog kandidata za zamjenika.

Na pitanje hoće li izbaciti Marija Radića i njegovu ekipu odgovara: Marija Radića i njegovu struju iz stranke ako pobijedi na izborima: “Svoje moraju reći mjerodavna tijela, moja namjera je bila stvaranje autentične stranke i to je moja misija, sve drugo me ne zanima i neću biti dio te priče. Neću dozvoliti da netko sa mnom manipulira i provodi svoju računicu”

 Anto Đapić reagirao na kažnjavanje zbog naljepnice HOS.a na automobilu: Policija krši zakone, a posebno Zakon o pravima hrvatskih branitelja! Naime, postrojbe HOS-a su bile dio Hrvatske vojske

Isto tako je odgovorio o svom ostanku u Domovinskom pokretu ako pobjedi Mario Radić: “Ostajati u društvu koje sve to planira Stipi Mlinariću je nešto što nisam ja, politika koja ide na te stvari je nešto što nije moja politika.”

Zbog naljepnice HOS-a istaknute na automobilu na kojoj se nalazi slogan ZDS kažnjen s 700 eura kazne

Osječki poduzetnik teško optužuje Penavu i njegovog šefa kabineta u Saboru: Nisam pristao dati mito!

You may also like

Verified by MonsterInsights