Home Gospodarstvo Prvi puta u Hrvatskoj: U Osijeku počinje DEFCROS 2024 – vodeći sajam obrane i sigurnosti u jugoistočnoj Europi

Prvi puta u Hrvatskoj: U Osijeku počinje DEFCROS 2024 – vodeći sajam obrane i sigurnosti u jugoistočnoj Europi

by Kristina B

Međunarodni sajm sigurnosti i obrane  DEFCROS bit će održan u Osijeku, 5. i 6. rujna 2024. u Gospodarskom centru, Gospodarska zona 10. Sajam će biti otvoren za javnost oba dana od 10 do 18 sati. DEFCROS 2024 je vodeći sajam obrane i sigurnosti u jugoistočnoj Europi i prvi takav događaj u Hrvatskoj. Ovaj revolucionarni događaj okupit će najistaknutije stručnjake, profesionalce i inovativne tvrtke iz područja obrane i sigurnosti.

DEFCROS okuplja međunarodne stručnjake, donositelje odluka i poduzetnike iz sektora obrane i sigurnosti, s ciljem jačanja suradnje te razmjene znanja i iskustava. Sajam je prilika za B2B mogućnosti te prezentiranje inovacija, proizvoda i usluga.

Putin očekuje vidjeti Vučića na sastanku čelnika BRICS-a, Vulin rekao kako Srbija nikada neće u NATO

Održava se u organizaciji tvrtke Sky Fort Systems uz podršku Hrvatskog klastera konkurentnosti obrambene industrije (HKKOI) kroz oglašavanje prema bazi proizvođača i pružatelja usluga u segmentu obrambeno-sigurnosne industrije, te podršku pokrovitelja.

Među izlagačima su tvrtke hrvatske i inozemne vojnonamjenske industrije te sve ključne institucije iz RH: MORH, MUP, Ravnateljstvo Civilne Zaštite, JVP Osijek, Agencija ALAN, COLT CZ Group, ORQA, Hemco, Đuro Đaković Specijalna Vozila, Jelen Professional, HS Produkt, Safariland Group i brojni drugi.

 

You may also like

Verified by MonsterInsights