Home Izdvojeno Ivana Kekin u kampanji, meta su joj HDZ i Turudić kojeg teško bez argumenata optužuje

Ivana Kekin u kampanji, meta su joj HDZ i Turudić kojeg teško bez argumenata optužuje

by Ante R.
Ivana Kekin, Možemo

Ivana Kekin oštro je populistički i demagoški krenula u kampanju ne promovirajući sebe, već optužujući druge i to bez argumenata. Vjerojatno nitko iz PR službe Možemo, ako to uopće postoji nitko nije rekao da je ona kandidat na predsjedničkim, a ne parlamentarnim izborima. Nastupom na N1 televiziji pokazala je koliko podcjenjuje intelekt hrvatskih birača, ponajviše onih svojih.

Tako Ivana Kekin u svom bizarnom nastupu na javnom glasilu svoje političke opcije vrijeđa inteligenciju svih oni koji imaju imalo političke pismenosti teško optužujući Gavnog državnog odvjetnika Ivana Turudića. Komentirajući uhićenja Josipa Šarića i Josipa Škorića tvrdi da su odgovori koje nude njima, javnosti i medijima su na razini karikature, pa je oplela po DORH-u i Glavnom državnom odvjetniku:

“Mi ih pitamo sjećaju li se kada je premijer Andrej Plenković prije nekoliko godina poludio na medije tvrdeći da je neprihvatljivo da se uhiti ministar na dužnosti, a onda je promijenio državnog odvjetnika, više nije stara državna odvjetnica nego novi državni odvjetnik, za kojeg znamo da je po nizu ključeva kompromitiran, a jedan od njih je HDZ-ov dečko. I odjednom stvari postaju takve kakvim si ih je premijer prije zamišljao…”, dodala je.

Kekin navodi da DORH neće pokrenuti istragu o curenju informacija: “Kako znaju da nije bilo curenja? Nisu proveli istragu i neće ju provesti. Možemo zaključiti da je glavni državni odvjetnik prošli tjedan, javno, poručio svim nižim razinama u DORH-u da slobodno lifraju informacije HDZ-ovcima prije uhićenja jer on neće ništa poduzeti.”

Onda je napala Josipa Šarića: – “Nadam se da građani jako dobro razumiju da gospodin koji je jučer bio saborski zastupnik HDZ-a, a danas više nije, da je krao upravo na način koji često vidimo kod HDZ-a, kada si na funkciji kada možeš i pri blagajni javnog novca uzimaš za svoje i za sebe. Kao kada neki ljudi svako jutro doručkuju pahuljice tako HDZ-ovci kada dođu na neku funkciju odluče da trebaju namiriti svoje “, završila je Kekin.

You may also like

Verified by MonsterInsights