Home Izdvojeno Tonči Tadić o padu popularnosti Domovinskog pokreta: “Nitko neće glasati za stranku koja se raspada”

Tonči Tadić o padu popularnosti Domovinskog pokreta: “Nitko neće glasati za stranku koja se raspada”

by Ante R.

Tonči Tadić komentirao je za Večernji ispitivanje agencija CrloElektro političkih preferencija građana Hrvatske provedeno u rujnu. Tom prilikom posebno je naglasio strmoglavi pad popularnosti Domovinskog pokreta kojeg sada podržava 4,88 % birača, a trend je takav da ta stranka nezaustavljivo tone sve više.

Tako Tadić za izjavi za Večernji kaže: – Iznenađujuće je što Domovinski pokret uopće dobiva glasove s obzirom na negativnu medijsku kampanju.

Po njemu su birači skloniji birati stabilne stranke, kao što povjeravaju novac sigurnim bankama. “Nitko neće glasati za stranku koja se raspada i kod koje nije jasno tko je pravi lider,”govori Tadić, pa dodaje: Domovinski pokret nikada nije jasno predstavio svoj program, osim isticanja domoljubnih parola.

Napominjemo da do sada u svim provedenim ispitivanjima javnog mijenja Domovinski pokret ima veliki pad i negativni trend, te su po izvorima iz Domovinskog pokreta od klauzure u Šibeniku angažirali komunikacijskog stručnjaka RTL-a Matu Mijića da im pomogne zaustaviti prije svega negativni trend. Mnogi stručnjaci se slažu da će se taj pad teško uopće moći zaustaviti nakon osnivanja stranke DOMiNO čiji je osnivački sabor pokazao njihov veliki potencijal jer je na njemu nazočilo 348 ljudi s pravom glasa i to mahom bivših članova Domovinskog pokreta.

Milanović žestoko navija da mu protivnik u drugom krugu bude Primorac, a zazire od kandidata desnice, znate li zašto

Za Domovinski pokret jedna od najneugodnijih činjenica je da je velika većina intelektualaca iz Domovinskog pokreta prešla u DOMiNO i tako potpuno unakazila intelektualni potencijal Domovinskog pokreta, koji se vidljivo urušava.

Stranačka demokracija nije mrtva, pokazano na osnivačkoj skupštini stranke DOMiNO. Predsjednik stranke je Primus inter pares

You may also like

Verified by MonsterInsights