Home Izdvojeno Brutalan obračun Severine s moliteljima na Perstilu u Spliti: Draga Mitteleuropo i Balkane, ovo nije Split, ovo nije ni Split 3. Ovo više nije ni zafrkancija. Ovo je Split u 3 P.M.

Brutalan obračun Severine s moliteljima na Perstilu u Spliti: Draga Mitteleuropo i Balkane, ovo nije Split, ovo nije ni Split 3. Ovo više nije ni zafrkancija. Ovo je Split u 3 P.M.

by Ante R.
Severina

Regionalna glazbena zvijezda brutalno se obračunala uz prigodnim videom s moliteljima na Peristilu u Splitu ne birajujući riječi, a na kraju objave pozvala je i kontraveznog dogradonačelnika Splita Bojana Ivoševića targetirajući ga u objavi na Instagramu.

[ONI NEK’ KLEČE, ŽENE ĆE USTATI] Draga Mitteleuropo i Balkane, ovo nije Split, ovo nije ni Split 3 (kvart u Splitu). Ovo više nije ni zafrkancija. Ovo je Split u 3 P.M.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Ovi muškarci svakog mjeseca kleče:
1. Za muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru.
2. Za život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju žena i njihovog ponašanja te za obnovu katoličkih brakova.
3. Za prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu.
4. Za “njiove” osobne nakane.

Da skratin, kleče da se ženama oduzme pravo glasa. A onda će vam oduzeti djecu. Ovo nisu vjernici, ovo su plaćenici. Postajemo Gilead. Danas u Splitu, sutra u vašem gradu.
Hvala hrabroj Arijani Lekić – Fridrih, koja je jutros svoju ‘Tihu misu’ pokušala ‘izmoliti’ u mom rodnom gradu. Motajući pupčane vrpcu, tj. crvenu vunu po Peristilu, što simbolizira ubojstva žena i majki. U tome su je zdušno onemogućavale (ne)moćne (muš)KARčINE. Dosta je!
E, nećete nas više gazit! A ni j…! Možete se međusobno👌🏻👈🏻

#majkemi #majkomila #majketi
P.S. Gospodine Ivoševiću, što ćemo sad?