Home Izdvojeno Bulj u Saboru objavio kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske
Oglas

Bulj u Saboru objavio kandidaturu za predsjednika Republike Hrvatske

by Ante R.

Saborski zastupnik Mosta i gradonačelnik grada Sinja danas ju >Saboru u slobodnom govoru objavio da se kandidira za predsjednika Republike Hrvatske. Kandidaturu je najavio riječima:

“Na današnji dan Sabora, kao zastupnik objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika RH, kao narodni kandidat”, te nastavio: “Nitko mi ništa u politici nije poklonio, za sve sam se izborio sam. Bio sam uz Hrvatsku kad je trebalo biti, u vrijeme Domovinskog rata kad sam imao 19 godina. Nisam bio ni u Bruxellesu niti sam ruski niti američki igrač, ja sam, narode, samo vaš”, dodaje pa nastavlja:

“Ako vas budu pitali jesam li najidealniji kandidat, naravno da nisam, ali nisam ni loš premijer. Ako vas budu pitali za djela, dođite u Sinj.

“Imat ću 5 referenduma: slanje vojske na granicu, a nikako na tuđa ratišta. Neka premijer i predsjednik uzmu pušku i idu tamo. Zaustavit ćemo porez na nekretnine. Raspisat ćemo referendum o porijeklu imovine. Treći, zabranit ćemo javno financiranje svih medija i organizacija koje ne poštuju deklaraciju Domovinskom ratu, dosta nam je srpskoga sveta. Četvrti, ograničit ćemo mandat manjinskim zastupnicima. Peti će izazvati buru u javnost, nametanje rodne ideologije i zato nam je taj referendum važan – zabrana rodne ideologije u školama i vrtićima”, rekao je Miro Bulj obrazlažući kandidaturu.

Tko podmeće klipove Draganu Primorcu, revoltirani članovi i birači HDZ-a ili Milanović, imamo li “Sam pao sam se ubio”

Borba protiv dezinformacija; Glavak: Lažne vijesti postaju viralne do šest puta brže – u njihovu suzbijanju ključna je uloga javnih servisa, medijskog pluralizma i neovisnog novinarstva

You may also like

Verified by MonsterInsights