Home Izdvojeno Ćipe Grmojinom malom od palube: ” Vi ste naša najveća greška na izborima 2020″, Pričaš o vojsci, a vojsku kao i svi Mostovci nisi služio!

Ćipe Grmojinom malom od palube: ” Vi ste naša najveća greška na izborima 2020″, Pričaš o vojsci, a vojsku kao i svi Mostovci nisi služio!

by Ante R.

Burno je bilo na Markovom trgu i prije nego što je došlo do glasanja o povjerenju nove Vlade HDZ-a i DP-a. Posebno je zaiskrilo između Marijana Pavličeka (Hrvatski suverenisti) i Stipe Mlinarića (DP).

Sve je krenulo kada je Pavliček zatražio stanku te u obrazloženju žestoko napao novu Vladu, a posebno Mlinarića. “Danas će DP uči u zagrljaj s HDZ-om i Andrejem Plenkovićem”, rekao je Pavliček te podsjetio da je DP prije izbora podignuo kaznenu prijavu protiv Plenkovića.

“Nazivali su ga lažovom, lopovom, čiju Vladu su nazivali veleizdajničkom, ministra Bačića nazivali su torbarom”, započeo je Pavliček te podsjetio na sve uvrede kojima je DP častio vladajuće tijekom njihovog boravka u opoziciji. “U tome je prednjačio Ćipe Mlinarić“, rekao je Pavliček te nastavio u žestokom tonu:

“Danas ga nema, ni a, ni be. Šutnja je zlato. Ili je maca popapala jezik”. Podsjetio je na sporne izborne plakate DP-a u Vukovaru te istaknu kako “on nikada sebi ne bi dopustio” da tako vodi političku bitku protiv hrvatskog premijera. “I što će napraviti? Jedno veliko ništa”, smatra Pavliček.

Vi ste naša najveća greška’
Mlinarić mu je odmah odgovorio pozivajući se na povredu Poslovnika. “Gospodin Pavliček ja sam i u prošlom sazivu Sabora rekao ‘Vi ste naša greška 2020.'”, uzvratio je na prozivke da je izdajnik te podsjetio Pavličeka da je u prošli saziv ušao na listi DP-a, a sada na listi Mosta.

“Ostali ste sami. Nemojte se bojati za ovih 12 veličanstvenih”, odgovorio je DP-ov Stipo Ćipe Mlinarić Pavličeku. “Što se tiče vojske na granici poslali bi je da ste vi služili vojsku, odbili ste i otišli u civilnu kao i sve kolege iz Mosta. Prema tome da ima vas vjerujte da vi vas poslali, ali ste kukavice”, istaknuo je Mlinarić za što mu je predsjednik Sabora Gordan Jandroković dao opomenu.

KRIM MORA PASTI Ukrajina zna što čini, ATACMS-ima uništava svu rusku opremu na Krimu i okreće smjer ratana svoju stranu

Nakon toga, u sve se uključio Miro Bulj (Most) i pustio snimku Mlinarića s društvenih mreža na kojoj je DP-ovac prije izbora tvrdio da DP neće ni s SDP-om ni HDZ-om, za što je i on dobio opomenu, prenosi Direktno.

Klinika za dječje bolesti Zagreb nakon poteza Baby Lasagne koji je oduševio naciju: “Ovo je važna poruka svim mladim ljudima o empatiji i senzibilitetu”

“Bitan je sadržaj.”- Bartulica izrazio zadovoljstvo programom, pojasnio detalje koalicijskog sporazuma

You may also like

Verified by MonsterInsights