Home Izdvojeno Klinika za dječje bolesti Zagreb nakon poteza Baby Lasagne koji je oduševio naciju: “Ovo je važna poruka svim mladim ljudima o empatiji i senzibilitetu”

Klinika za dječje bolesti Zagreb nakon poteza Baby Lasagne koji je oduševio naciju: “Ovo je važna poruka svim mladim ljudima o empatiji i senzibilitetu”

by Ante R.

Baby Lasagna u objavi na Instagramu otkrio je kako nagradu Vlade od 50 000 eura želi donirati dvjema bolnicama. Iznenađenje, sreća što ih se sjetio, puno toga prošlo je kroz glavu liječnika i njihovih malenih pacijenata.

Ravnatelj Klinike Roić prokomentirao je odluku Baby Lasagne rekavši kako ga je donacija ugodno iznenadila te da su svi oduševljeni Markovim potezom. – “Izdašna je to donacija, ali važna je i poruka svim mladim ljudima o empatiji, suosjećanju i senzibilitetu za potrebite jer se nalazimo na odjelu za dječju onkologiju.

Onkološki pacijenti su dječje dobi i naravno da nam donacija mnogo znači.”, rekao je. Otkrio je i je li s njime u kontakt stupio netko iz Vlade rekavši kako ga nitko još nije kontaktirao s obzirom na to da je vijest o donaciji još nova, ali da su mu mnogi čestitali.

Objasnio je i za što će novac točno biti namijenjen.
“Opremili bismo laboratorij za protočnu citometriju što je visokodiferentne laboratorijska dijagnostika za potrebe onkoloških dječjih pacijenata.
Donaciju ćemo potrošiti na otvaranje i pokretanje te dijagnostike”, podijelio je konkretne planove Klinike i Zavoda kako utrošiti novce od donacije. – “U Klinici postoji 30 postelja za pacijente, ovo je najveći onkološki odjel u Hrvatskoj”, rekao je.

Ravnatelj Roić rekao je i kako su djeca upoznata s potezom Baby Lasagne otkrivši kako su oduševljena.
“Sva djeca, kao i Hrvatska i svijet znaju za njega, naravno da su oduševljeni! On je njima zvijezda”, podijelio je te rekao da će Baby Lasagnu pozvati prvom prilikom.

KRIM MORA PASTI Ukrajina zna što čini, ATACMS-ima uništava svu rusku opremu na Krimu i okreće smjer ratana svoju stranu

“Pozvat ćemo ga prvom prilikom kada sve bude spremno, da posjeti i Odjel i Kliniku za dječje bolesti Zagreb”, rekao je.
Baby Lasagni su se na svoj način zahvalili i liječnici s kardiokirurgije KBC-a Split, jer je donirao novac zdravstvenom sustavu, piše Dnevnik.hr. 

Milanović potpisao zakon; Sabor danas glasa o povjerenju novoj vladi

Stjepo Bartulica u hrvatskom Saboru spomenuo Duboku državu, a Puhovski se odmah kao vranac propeo na zadnje noge

You may also like