Home Izdvojeno CRNO NA BIJELO Domovinski pokret nema više gradskog vijećnika u Splitu, sad ga ima DOMiNO

CRNO NA BIJELO Domovinski pokret nema više gradskog vijećnika u Splitu, sad ga ima DOMiNO

by Ante R.

Raspad Domovinskog pokreta nastavlja se i u Splitu gdje je sad već bivši gradski vijećnik Domovinskog pokreta Aris Zlodre postao novi član stranke DOMiNO i automatski gradski vijećnik te stranke. Tako će i Zlodre postati član tek osnovane stranke na čelu s Marijom Radićem i pokazati svu pogrešnu politiku i podanički odnos Penavinog Domovinskog pokreta prema Andreju Plenkoviću i HDZ-u, izdaju svih onih vrijednosti koje su propagirali i radi toga nestanak te stranke s političke scene u Hrvatskoj.

“Istina je, više nisam član Domovinskog pokreta i ušao sam u stranku ‘DOMiNO’. Učinio sam to nakon stranačkih izbora u Domovinskom pokretu, a osim mene DP je napustio i Ante Lozo, predsjednik Gradskog kotara Bačvice. Više se ne slažem s politikom Ivana Penave. Vjerujem da mnogi razmišljaju kao i ja i moram reći da sam zbog neslaganja s Penavinom politikom mogao napustiti stanku i priključiti se novoj stranci ‘DOMiNO’. Domovinskom pokretu želim sve najbolje i želim im sreću u daljnjem radu”, kazao je za Dalmaciju Danas Aris Zlodre.

Podsjećamo da je Domovinski pokret ostao bez svih županijskih vijećnika u OBŽ, u Zadarskoj županiji gdje su članovi podružnica Domovinskog pokreta svi prešli u DOMiNO, te kao DP više nema svog predstavnika ni u Zagrebačkoj skupštini, a u Osijeku je u gradskom vijeću ostala samo predsjednica podružnice. Po najnovijim anketama političkih preferencija poput HRejtinga Domovinski pokret se podrška strmoglavila za više od 4 % i trenutno je samo 1 % iznad stranke DOMiNO koja je tek registrirana kao politička stranka.

Već smo pisali da Penavi visi podrška HDZ-a u Vukovaru i da u tom gradu članovi HDZ-a žele svog kandidata, najvjerojatnije saborskog zastupnika Nikolu Mažara, tvrdeći da birači HDZ-a ne žele Penavu za gradonačelnika, a i skeptici su koliko uopće Penava ima više podršku svog biračkog tijela i da je velika kocka dati podršku čovjeku koji više nema podršku građana.

KAMENČIĆ KOJI ŽULJA Branka Lozo smeta svima ponajviše njima

You may also like

Verified by MonsterInsights