Home Izdvojeno Da partija odijela mijenja, a ćud nikada pokazao Bauk izjavom o slanju hrvatskih časnika u Njemačku

Da partija odijela mijenja, a ćud nikada pokazao Bauk izjavom o slanju hrvatskih časnika u Njemačku

by Ante R.

Odgovarajući na upit novinara u Saboru, Arsen Bauk je u maniri istaknutih članova SKH i članova Kominterne pokazao da se u partiji ni u vrijeme demokracije nije ništa promijenilo. Bauk je jednostavno demonstrirao ono što piše na mrežnim stranicama partije- da su sljednici SKH.

Samo nekome tko ne drži do dostojanstva hrvatske država, pa i do članstva u NATO-u može pasti na pamet da izgovori rečenicu ” Ako fali tih pet vojnika, neka ih netko drugi prebaci u Wiesbaden”. Bauk pokazuje kako je na liniji koju zagovara njegov stari šef, a u stvarnosti još uvijek iako stoluje na Pantovčaku.

Još je zanimljiviji odgovor na optužbu ministra obrane da su došli do klasificiranih podataka, a jedino im ih je Milanović mogao dati.

“Nama nisu bili dostupni ti podaci, ono što nam je bilo dostupno su izjave predsjednika Republike, koje su bezbroj puta puštene, citirane, krivo i točno interpretirane i zbog toga su naša pitanja bila takva kakva su bila”, prenio je N1.

Piculinu izjavu da je on za slanje hrvatskih časnika u Njemačku obrazložio je da u partiji svatko ima pravo na svoje mišljenje i da to pokazuje demokratičnost stranke, a onda je izjavu rečenicu koja će sablazniti sve građane Hrvatske:

“Svaka država suvereno odlučuje koju će granicu sama sebi postaviti, pa će tako i Hrvatska odlučiti. Ove priče da će nas krivo gledati i da će trpjeti štetu su besmislene, Hrvatska povećava broj vojnika u NATO misijama za skoro 300, ako fali tih pet neka povećaju još 5 ili 10 za Litvu pa neka netko drugi prebaci pet u Wiesbaden.”

You may also like

Verified by MonsterInsights