Home Izdvojeno Dom i Nacionalno okupljanje, ime je nove parlamentarne stranke

Dom i Nacionalno okupljanje, ime je nove parlamentarne stranke

by Ante R.

Nakon šutnje, osvanulo je ime nove političke stranke koju u subotu osniva Mario Radić i svi oni koji su uz njega napustili Domovinski pokret nakon nedemokratskih izbora u Domovinskom pokretu. Stranka će se zvati Dom i Nacionalno okupljanje.

Kako saznajemo u stranku će ući i puno intelektualaca koji su bili članovi nekih drugih stranaka, ali i puno onih koji nisu bili članovi ni jedne stranke. Za sudjelovanje na osnivačkoj skupštini stranke prijavilo se jako puno ljudi, puno više nego što stane u dvoranu u kojoj će se održati skupština pa će mnogi ostati ispred.

Vijest o imenu nove stranke objavio je Večernji koji piše će se stranka zvati Dom i Nacionalno okupljanje, skraćeno DOMINO. “Razmišljali smo o više varijanti imena, primjerice o narodnom okupljanju, no to u Hrvatskoj baš i nema političku konotaciju i u uhu prosječnog birača više bi zvučalo kao benkovački vašar pa smo se na kraju odlučili za Nacionalno okupljanje”, Izjavio je Radić za Večernji.

-->

Zanimljivo da se stranke zvijezde francuske desnice Marine Le Pen, isto zove Dom i Nacionalno okupljanje, no Mario Radić otklonio je svaku poveznica s imenom stranke Marine Le Pen.

Kakva blamaža i kokošarenje. Osim bunceka i butelja vina, gradskim novcem plaćao i članarinu članovima HDZ-a

Žigmanov i Pupovac zadovoljni svojom, ali ne i suradnjom Hrvatske i Srbije

You may also like

Verified by MonsterInsights