Home Izdvojeno Grdan Malić: Ako Milanović ponovo postane predsjednik, bit će i novi premijer

Grdan Malić: Ako Milanović ponovo postane predsjednik, bit će i novi premijer

by Ante R.

Gordan Malić, istraživački novinar i autor više dokumentarnih televizijskih serijala poput novog pod nazivom “Partija” koja prikazuje nastanak Saveza komunista i poglavito zločina koje je činila, komentirao je nove poteze Zorana Milanovića vezanih za odlazak časnika hrvatske vojske u Njemačku u sklopu misije NATO-a.

“AKO MILANOVIĆ PONOVO POSTANE PREDSJEDNIK, BIT ĆE I IDUĆI PREMIJER
Švicarska preispituje svoju 500 godina dugu neutralnost i približava se Europskoj Uniji i NATO-u. Švedska i Turska, uz teške obostrane kompromise, rade na sigurnosnom paktu kako bi Šveđani ušli u NATO. U Schengenu su i zemlje koje nisu članice Europske unije (Island, Norveška, Švicarska i Lihtenštajn).

Ali mi znamo bolje. U Hrvatskoj se stvara klima Croexit i naš predsjednik kolaborira s Putinom.
Ako pobjedi na izborima, uvjeren sam, bit će idući premijer. 20 godina Milanovića ne bi preživjela ni jedna ekonomija, a kamoli naša. Posložio je stvari u SDP-u gdje može preuzeti vodstvo kad god poželi, a ne samo na unutarstranačkim izborima. Slično je i u društvu koje se polarizira i putinizira oko Ukrajine. Naši vojnici ne idu i neće ići u taj rat. Ali neki naši branitelji i dragovoljci već su tamo.

KAMENČIĆ KOJI ŽULJA Branka Lozo smeta svima ponajviše njima

Za koga su? Na čijoj su strani? Na onoj koja brani zemlju od agresora. Oni na jednoj, a četnici i kolaboracionisti na drugoj strani”, objavio je Malić na Facebooku.

Kakav šok za Domovinski pokret u Zadru i županiji, sve njihove podružnice kolektivno prešle u DOMiNO

Policijska akcija “Bjegunac” u BiH: Na području Bosanskog broda provedene racije i uhićenja zbog ilegalnog krijumčarenja ljudi

You may also like

Verified by MonsterInsights