Home Izdvojeno HRejting: Penava u slobodnom padu, Radić strelovito raste! Svakom prema zaslugama, narod nije slijep!

HRejting: Penava u slobodnom padu, Radić strelovito raste! Svakom prema zaslugama, narod nije slijep!

by Ante R.

Urednik i voditelj TV emisije Bujica na Z1 televiziji Velimir Bujanec, oglasio se na svojoj Facebook stranici gdje je komentirao HRejting, anketu koja je za HRT provela agencija Promocija Plus. Njegov status prenosimo u cijelosti:

Prošlo je tek nekoliko dana od službenog upisa stranke DOM I NACIONALNO OKUPLJANJE u registar hrvatskih političkih stranaka i manje od mjesec dana od Osnivačkog sabora u zagrebačkom Aristosu, a već u prvom istraživanju Promocije Plus za HRT – DOMiNO bilježi rast veći od 2 posto – i nastavi li se pozitivni trend, sljedeći HRejting mogao bi donijeti još impresivniji rezultat autentične parlamentarne i europarlamentarne desne nacionalne snage u nastajanju.

Usporedo sa strelovitim rastom nove Radićeve stranke, prevaranti iz tabora Penavinog DP-a bilježe slobodni pad kakav još nije viđen od kada se provode istraživanja u Hrvatskoj – od gotovo 5 posto – i pitanje je trenutka (čitaj: mjeseca) kada će samoubilački tresnuti o samo dno ljestvice političkih opcija naše zemlje.

Narod, očito, ne trpi izdaju, a birači spremno kažnjavaju prijevaru! S druge strane, Bog voli hrabre i dosljedne, ljude s kralježnicom i od formata. Bujica će vrlo rado ispraviti pogreške iz ne tako davne prošlosti, a naš tim također daje svoj skromni doprinos u postavljanju stvari na pravo mjesto i povratku na početne postavke priče koja još uvijek živi. HRejting: Rezultat je neumoljiv, a trend nezaustavljiv – RADIĆ, a ne Penava, piše Velimir Bujanac na Facebooku.

You may also like

Verified by MonsterInsights