Home Izdvojeno IMAMO IMENA Članovi jedne stranke odlučuju o sudbini druge stranke, moguće je u Domovinskom pokretu

IMAMO IMENA Članovi jedne stranke odlučuju o sudbini druge stranke, moguće je u Domovinskom pokretu

by Ante R.

U Hrvatskoj još nedoživljeno, vjerojatno nigdje u demokratskim državama, ali u vukovarskom Domovinskom pokretu moguće da članovi jedne stranke odlučuju o sudbini druge stranke, ne samo obični članovi već i predsjednik te stranke.

U Vukovaru je na vlasti gradonačelnik iz reda stranke “Nezavisna lista Ivana Penave” isto kao i članovi gradskog vijeća, na prvu ništa čudno da gradonačelnik nije i član Domovinskog pokreta i to ni manje ni više predsjednik. Sada član “Nezavisne liste Ivan Penava” i predsjednik stranke Domovinski pokret saziva izborni sabor Domovinskog pokreta i delegira izaslanike, delegate iz Vukovarsko srijemske županije da pravovaljano biraju novog predsjednika Domovinskog pokreta, naravno njega, a ti izabrani delegati su članovi i druge stranke, one njegove s kojom je izašao na lokalne izbore u Vukovaru i pobijedio.

Je li to po Statutu stranke moguće, naravno da nije jer Statut kao najvažniji akt neke stranke ne dozvoljava, no ipak će najmanje 9 članova stranke “Nezavisna lista Ivan Penava” odlučivati o predsjedniku Domovinskog pokreta.

Po našem saznanju to su: Ivan Penava, Damir Barna, Ivana Mujkić, Kristina Bilić, Dino Dimić, Domagoj Bilić, Danijela Smolčić, David Vlajčić i Darko Dimić, sadašnji predsjednik stranke “Nezavisna lista Ivan Penava”, svi oni bit će delegati, izaslanici na izbornom saboru Domovinskog pokreta koji će ne zakonito odlučivati o predsjedniku Domovinskog pokreta, u najmanju ruku skandalozno.

Shodno Članku 13 Statuta Domovinskog pokreta, oni ne da ne mogu biti članovi Domovinskog pokreta već su protiv njih trebale biti pokrenute stegovne mjere i kažnjeni oduzimanjem dužnosti u stranci i isključenjem. Svi ti članovi koji su navedeni bili su i na listama Domovinskog pokreta za Sabor kao članovi Domovinskog pokreta, imenovani kao kandidati Domovinskog pokreta na visoke državne dužnosti, ali i vodili pregovore u ime Domovinskog pokreta oko sastavljanja koalicijske vlade.

Ništa neobično kada se zna da je liste Domovinskog pokreta sastavljao isključivo predsjednik Domovinskog pokreta i član stranke “Nezavisna lista Ivan Penava”. Ne samo da je bizarno, već skandalozno i uvrjedljivo prema dugim članovima Domovinskog pokreta. Predsjednik stranke koji ne poštuje Statut stranke na čijem je čelu i želi novi mandat. Način na koji ga želi je manipulativan, jer Penava manipulira svim članovima Domovinskog pokreta i provodi izborni inženjering.

 LAŽI I OBMANE Znate li iz koje političke opcije je gradonačelnik Vukovara

Sve za vlast ni zašto, po svaku cijenu, ali ta vlast je ona u Vukovaru jer svima u Domovinskom pokretu su jasne njegove namjere. Ivanu Penavi Domovinski pokret treba samo da bi ostvario svoje osobne ambicije, a birači, a ideje, program, obećanja, to njega ne zanima.

RAZOTKRIVANJE LAŽI I PARALAŽI – VIDEO: Prva Bujica u novoj sezoni trajala čak 3 sata, izneseni šokantni podaci

Domagoj Franić: Ukrajinska vojska stavila je Putina i njegovog tigra od papira pred zid, ostaje mu samo glavom lupati u njega

You may also like

Verified by MonsterInsights