Prvi pogodak na susretu postigao je Sandro Kulenović u 49. minuti, dok je Dinamo ključni korak prema slavlju napravio u 84. minuti. Tada je Bruno Petković zabio za 2-0 čime je hrvatski prvak nakon poraza 2-9 od Bayerna i 2-2 s Monacom osvojio prva tri boda u elitnom natjecanju. Dinamo ima četiri boda i nalazi se u sredini ljestvice.

Nakon prvog poluvremena koje je prošlo u nešto boljoj igri Salzburga, ali i općenito gledano bez većih uzbuđenja, na startu drugog dijela Dinamo je poveo. U 49. minuti je Ristovski lijepo uposlio Kulenovića, a napadač Dinama je precizno pogodio nebranjeni dio domaće mreže za 1-0.

Dinamo je odradio novi veliki posao u 66. minuti kada je Salzburg ostao s igračem manje. Domaći vratar Schlager i Kulenović su se sudarili izvan šesnaesterca, a sudac Makkelie je golmanu Salzburga pokazao crveni karton zbog igranja lopte s rukom. U nastavku susreta Austrijanci su napadali s igračem manje, a onda je u 84. minuti bljesnuo kontranapad Dinama. Opet je Ristovski bio asistent, a Petković je s vrha šesnaesterac pogodio za konačnih 2-0.

U četvrtom kolu Dinamo će gostovati u Bratislavi kod Slovana. Taj je ogled na programu 5. studenoga s početkom u 18.45 sati.-Hina