Home Izdvojeno Mario Radić: Imat ćemo svog predsjedničkog kandidata

Mario Radić: Imat ćemo svog predsjedničkog kandidata

by Ante R.

Gostujući na N1 televiziji na pitanje novinara hoće li nova stranka imati svog predsjedničkog kandidata Mario Radić odgovorio je potvrdno, naglašavajući da imaju odabir između četiri-pet kandidata, te da će o tome donijeti odluku čim se stranka osnuje i da će to biti relativno brzo.

Odgovarajući na pitanja voditelja koliko je zadovoljan radom Penavinih ministra rekao je da je najbolji dojam ostavio Šušnjara, dok je Šipić potpuno nemoćan i nema potrebite kapacitete, misleći na ograničene resurse tog ministarstva, prije svega ne pristajanje Plenkovića da se u to ministarstvo prebaci dio konzularnih poslova radi bržeg i jednostavnijeg izdavanja dokumenata hrvatskim iseljenicima, kao i to da ministarstvu nije dodan dio ovlasti koje ima APN za rješavanje pitanja smještaja povratnika. P ministru poljoprivrede nije imao riječi hvale.

Objasnio je što znači slogan “Crno na bijelo”:
Radić objašnjava time da nemaju što muljati, da je sve otvoreno i da se crno na bijelo najbolje vidi što tko radi. “Puno je priča, obećanja, malo stvari koje su ostavile trag u vremenu”, kaže nabrajajući stvari koje su ‘crno na bijelo’ ostavile traga u hrvatskoj povijesti. “Svatko će vući konotacije kakve hoće”, kaže dodajući i da nije razmišljao o tome što ‘crno’ predstavlja hrvatskoj desnici.

 Prihvati li Plenković Radićeve uvijete, neki ministri i državni tajnici Penavinog Domovinskog pokreta platit će cijenu nepromišljenosti

Na provokativno pitanje o tome hoće li podržavati većinu Radić je bio priličito direktan, rekavši da o tome neće razgovarati u studiju već s Premijerom kada dođe vrijeme i onda o tome objavijestiti javnost.

Na pitanje novinara je li ga razočarao Dabro, aludirajući na prijateljske veze, Radić je odgovorio da ga nema tko razočarati i da je svatko kovač svoje sreće.

Doznajemo što bi nova stranka mogla tražiti od Plenkovića za podršku vladi, nekima se neće svidjeti

Penzić od turizma i poljoprivrede zaradio 72 milijuna eura, a sin muljao kao zaposlenik Ine s plinom

You may also like

Verified by MonsterInsights