Više od 10.000 posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva moći će uživati u glazbenom spektaklu s pozornicom u samom središtu dvorane, što će im pružiti jedinstveni doživljaj na svim sjedećim i stojećim pozicijama u dvorani, najavlje organizator.

Na pozornici će nastupiti Mate Bulić, Tomislav Bralić i klapa ”Intrade”, Miroslav Škoro, Meri Cetinić, Klapa HRM-a ”Sv. Juraj”, Šima Jovanovac, Ivana Kovač, Tiho Orlić, Ivica Sikirić Ićo, Adalbert Turner Juci, Zaprešić Boys, Dražen Žanko, Mirko Švenda Žiga, Jure Brkljača i dr.

”Domu mom” koncert je za sve generacije, kaže organizator, na kojemu pjesme o ljubavi i zahvalnosti prema domovini spajaju obitelji s djecom, mlade i generacije onih koji su izgradili Hrvatsku.

”Divno je vidjeti nove generacije i mlade kako zagrljeni s hrvatskim zastavama pjevaju u jedan glas domoljubne i tradicijske pjesme iz svih krajeva Hrvatske”, rekla je glavna producentica koncerta Ksenija Abramović.

Tko podmeće klipove Draganu Primorcu, revoltirani članovi i birači HDZ-a ili Milanović, imamo li “Sam pao sam se ubio”

Koncert ”Domu mom” želi potaknuti zajedništvo u hrvatskom narodu, izraziti ljubav prema domovini kroz pjesmu i potaknuti nove generacije autora na skladanje domoljubnih pjesama, istaknuo je kreativni producent koncerta Luka Kotlar.-Hina

Milanović: Crna Gora ne bi Hrvatskoj trebala dijeliti lekcije o Jasenovcu