Home Izdvojeno Medvjeđa usluga SDP-a i Peđe Grbina predsjedniku s karakterom. Zajednički kandidat HDZ-a i DP-a poslao bi ga u ropotarnicu povijesti

Medvjeđa usluga SDP-a i Peđe Grbina predsjedniku s karakterom. Zajednički kandidat HDZ-a i DP-a poslao bi ga u ropotarnicu povijesti

by Ante R.
Zoran Milanović, Predsjednik s karakterom, SDP

U Hrvatskoj među biračima postoji samo jedna logika kad su izbori za predsjednika države u pitanju, a to je “Ako će oni za njega, mi ćemo protiv njega”. Odnos između ljevice s centrom i desnice je 60:40 u korist desnice, uostalom to su i zadnjih dvoje izbora pokazalo, onih za Sabor i onih za Europski parlament.

Sinergija, to je ključ izbora za micanje kršitelja Ustava i Masterminda s Pantovčaka. Udružene snage s desnog centra i desnice, maknuti će Milanovića s Pantovčaka, možda čak i u prvom krugu, pogotovo što ga neće podržati Možemo s satelitima. Sve to smo već imali i vidjeli kad je Kolinda maknula druga Ivu s mjesta gdje mu nije bilo mjesto, čovjeka kojem se ustaška guja u njedrima pričinjavala svuda, a pogotovo tamo gdje nije smjela.

HDZ i Domovinski pokret moraju imati zajedničkog kandidata i iskoristiti svaku priliku za pumpanje nacionalnog naboja, a tri su ključna događaja koja se moraju iskoristiti. Prvi je obilježavanje obljetnice VRO Oluja gdje atmosfera mora biti prepuna simbolike, bez sterilizacije kao nekoliko zadnjih godina, prepuno branitelja i naroda. Knin tog dana mora biti centar svijeta i zajedništva, zajedništva naroda, branitelja i građana.

Nakon toga dolazi Sinjska Alka na kojoj se to mora ponoviti i nastaviti na blagdan Velike gospe, a vrhunac svega mora biti kolona sjećanja 18. studenog. Taj dan mora biti najveći predizborni skup ikada održan u Hrvatskoj, skup koji će poslati poruku Milanoviću na licu mjesta, poruku- vrijeme ti je isteklo, isto kao rok uporabe na pašteti iz 45. godine.

Badava će se Mastermind dodvoravati desnim biračima, badava će na svakoj obljetnici govoriti da je Domovinski rat, koji je on izbjegao jer netko nije želio primiti mobilizacijski poziv, izvikivati uzrečicu “A Few Good Men”, ne kršitelju Ustava, hrvatskog Svetog pisma, bilo je “Puno dobrih ljudi”, jako puno Zorane za razliku od tebe jer ti ne pripadaš među njih.

Da je pravde, savjesti i Boga, kršitelj Ustava države na čijem je čelu ne bi se moga ni smio kandidirati. Onaj tko kao šef države krši Ustav pod kojim je prisegnuo nema što tražiti na čelu države, kao i oni koji takvu osobu, takvog predsjednika podržavaju. Isto kao što on ignorira najveće elemente državnosti, a Ustav države jest najveći, isto tako ni oni koji takvu osobu podržavaju ne drže ni do države niti do Ustava.

Građani Hrvatske, svi oni koji drže do nje, njenih vrijednosti u krvlju stvoreni, ne smiju dozvoliti da Titov gardist, čiji poziv za vojsku je primio, a za Domovinski rat izbjegao, da ne pišem ružnu riječ dezerter, bude predsjednik jedine nam Hrvatske. Zato svi zajedno u obranu naših vrijednosti, jer to je naša obaveza.

You may also like

Verified by MonsterInsights