Home Izdvojeno Miro Bulj najavio moguću kandidaturu za Pantovčak: “Vrijeme je da običan čovjek iz naroda kaže da će uletjeti u šesnaesterac”

Miro Bulj najavio moguću kandidaturu za Pantovčak: “Vrijeme je da običan čovjek iz naroda kaže da će uletjeti u šesnaesterac”

by Ante R.

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj održao je konferenciju za medije povodom pitanja slanja hrvatskih časnika u njemački Wiesbaden radi obučavanja ukrajinskih vojske. Pritom je kritizirao politički vrh, naročito  premijera Andreja Plenkovića i njegovu odanost u provođenju odluka iz Bruxellesa.  Izrazio je izričito protivljenje uplitanju hrvatske vojske u ukrajinsko-ruski sukob, te najavio moguću kandidaturu za nadolazeće predsjedničke izbore.

Premijer potiho upliće Hrvatsku u rat

Mostov Miro Bulj izrazio je protivljenje slanju časnika u pomoć Ukrajini, zapitavši premijera zašto ne šalje vojsku na hrvatske granice. Umjesto toga, upozorava, on potiho gura i hrvatsku državu upliće u rat.

„Lolo, Plenkoviću, ako te ja toliko iritiram, dođi u Sabor s prijedlogom da Hrvatsku vojsku, protivno volji naroda uplićeš u nepotreban rat kako bi pogodovao svojim gazdama u Bruxellesu i dodvorio se Macronu i ostalima”, poručio je premijeru.

Debelo razmišljam, naglasio je, koji je moj idući korak, jer ovakvo ponašanje predsjednika, premijera i ministra obrane je ispod svake razine jedne ozbiljne države.

Upitan je li taj korak njegova predsjednička kandidatura, Bulj je odgovorio da je moguće da za nekoliko dana objavi svoju kandidaturu. „Vrijeme je da običan čovjek, čovjek iz narod kaže se da će uletjeti u šesnaesterac i običnim jezikom ću pozvati hrvatski narod da imaju koga podržati”, najavio je ‘Mostovac’. – Hina.

NEPROFESIONALIZAM NA HRT-u Jučerašnja emisija Otvoreno bila je primjer pristranosti i kontrole HDZ-a nad javnim servisom

You may also like

Verified by MonsterInsights