Home Izdvojeno Modrić će predvoditi Real u El Clasicu

Modrić će predvoditi Real u El Clasicu

by Ante R.

Madridom opet vlada Lukomanija i mediji se ne prestaju baviti hrvatskim maestrom ističući da je Luka u fantastičnoj formi da će sigurno predvoditi kraljevski klub u vječnom El Clasicu. Španjolski mediji se natječu u hvalospjevima mađioničaru Reala, pa tako i AS najavljuje susret svjetskih velikana Reala i Barcelone.

Tako AS piše da trener Reala Carlo Ancelotti ima ant-Flick plan, odnosno ideju kako zaustaviti momčad Hansa Flicka u 90 minuta. Taj plan uključuje nužnu suradnju Kyliana Mbappea i Viniciusa Juniora i njihovu brzinu pred Barceloninim golom. No, potrebno je da njih lopta dođe “zato Luka Modrić ima veliku šansu ponovno biti dio početne postave.”

AS je izbacio i drugi tekst s naslovom “Modrić protiv nostalgije”. “Njegov nogomet nema roka trajanja”, pišu Španjolci i dodaju:

“Postoji razlog zašto je Modrić još uvijek tu i to nije nostalgija. Nisu to ni odigrane utakmice ni 27 osvojenih trofeja, najviše od ikog… Jednostavnije je: on je još uvijek dobar.”

Navode i da je Modrić bio “čudesan” u prethodnim preokretima Reala.
“Oduzimao je lopte i stvarao, razbijao linije, davao energiju Madridu s više bodybuildera nego svirača flaute u momčadi. Na obalu El Clasica doveslao je u sjajnoj formi. I to mu podiže šanse za prvih 11 u derbiju.”

Navode i da je razlog njegovog trajanja pomanjkanje ozbiljnijih ozljeda. “Tajna? Prije Svjetskog prvenstva 2018. pobrinuo se za um i tijelo. Ništa ne prepušta slučaju. A te višegodišnje rutine omogućuju njegovu pobunu protiv nostalgije”, prenosi Sport klub.

You may also like

Verified by MonsterInsights