Home Izdvojeno Nenad Bjelica novi je stari trener GNK Dinamo. Igrače čeka žestoki ritam, red, rad i disciplina

Nenad Bjelica novi je stari trener GNK Dinamo. Igrače čeka žestoki ritam, red, rad i disciplina

by Ante R.

Odlukom Izvršnog odbora GNK Dinamo, a na prijedlog predsjednika kluba i sportskog direktor Nenad Bjelica imenovan je trenerom GNK Dinamo u iduće dvije godine. Povodom toga klub je na društvenim mrežama objavio znakoviti video.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Bjelica dolazi kao spasitelj broda koji se opasno nagnuo na stranu i samo ga milimetri dijele od potonuća. Opasnost je toliko velika da Dinamu neće predstavljati ni iznos koji Bjelica dobiva od Union Berlina, a da ništa ne radi. Očito ni Bjelica ne želi dangubiti bez obzira na plaću pa je našao zajednički jezik i način da se milijuni eura uklope u cijelu priču, a ni on nije imun na emocije i simpatije prema Dinamu

Nema sumnje, klub je igrački bez obzira na širinu kadra u rasulu, bez igre, sa strahom u glavi i nogama, igrači trče po terenu kao muhe bez glave, potpuno obezglavljeni. Sve počinje i završava u glavi, a upravo je Bjelica taj koji će nekim igračima razbistriti glavu i natjerati ih da ne isključuju mozak na utakmicama i ne očekuju da drugi odrade ono što moraju oni.

-->

Kod Bjelice prolazi samo red, rad i disciplina, a tko se toga ne drži završit će kao Petković nekada. Bjelica će zasigurno pohvatati sve konce vrlo brzo. On je sigurno već analizirao video snimke i detektirao problem koji ima i za reset će mu trebati vrlo malo vremena, jer i Dinamov drugi ešalon ima moć da u HNL-u gazi sve pred sobom, a u Ligi prvaka pobjedi i one koji djeluju nedodirljivo. Njegov najveći problem je prva utakmica, ona s Lokomotivom, i reprezentativna stanka, bolje da je nema jer mu može poremetiti plan.

You may also like

Verified by MonsterInsights