Home Izdvojeno Pjaca predstavljen u Maksimiru: ‘Ovo je moj grad i klub, a posebno se moram zahvaliti jednom suigraču‘

Pjaca predstavljen u Maksimiru: ‘Ovo je moj grad i klub, a posebno se moram zahvaliti jednom suigraču‘

by Ante R.

Nakon osam godina, Marko Pjaca ponovno je u Maksimiru osvanuo u Dinamovom dresu. Nakon što je proteklih dana službeno potvrđen njegov povratak u zagrebački klub, dojučerašnji igrač Rijeke u ponedjeljak je predstavljen u novom (starom) klubu, javljaju sportske/jutarnji.

– Jako sam sretan što sam se vratio doma. Na dobrom sam putu da se vratim na razinu svojih najboljih igara, a nadam se da ću u Dinamu sve dići na još višu razinu. Također, pomoći ću mlađim igračima svojim imenom i iskustvom. Nadam se da ću im uspjeti prenijeti neke stvari koje će im pomoći u nastavku karijera – rekao je Pjaca.

U ljeto 2016. Zagreb je zamijenio Torinom, kada je potpisao za Juventus, a od tog se trenutka puno toga promijenilo u Maksimiru.

– Dinamo se digao stepenicu više, posebno kroz europske nastupe. Dinamo sad igra s gardom. Kad sam ja prvi put bio u Dinamu, bilo je puno nervoze i muke u takvim utakmicama. Sad cijeli grad živi Dinamo i to me veseli. To je moj klub, moj grad, tu sam se rodio, odrastao. Znači mi puno. Tu sam proveo najbolji period u karijeri.

Kao i u prvom mandatu, u Dinamu će ponovno nositi broj 20, za što mora zahvaliti i Arbëru Hoxhi, koji mu je prepustio taj broj. – Hvala mu na tome. To je nosio broj koji sam nosio prije osam godina, to je broj za koji sam vezan, nosio sam ga gdje god sam igrao. Hvala Hoxhi.

You may also like

Verified by MonsterInsights