Home Izdvojeno Postaje li Damir Krznar novi, stari trener Dinama, navijači neće biti sretni

Postaje li Damir Krznar novi, stari trener Dinama, navijači neće biti sretni

by Ante R.

Po sportskim kuloarima počela se širiti priča da novi trener Dinama nakon otkaza Jakiroviću neće biti ni Nenad Bjelica ni Vahid Halilhodžić već Damir Krznar.

Damir Krznar poznat je po rušenju Tottenhama, ali isto po dubokim krizama, ali i po slabom autoritetu u svlačionici. Krznarovo znanje i stručnost nisu bili upitni u Sloveniji, pa i u nekim utakmicama dok je vodio Dinamo, no Dinamu u ovom trenutku treba stručnjak s autoritativnim stavom i vrstan psiholog da digne ekipu doslovno iz mrtvih.

Postaje nejasno zašto Dinamo do ovog trenutka nije pronašao trenera koji prvo može uvesti red na terenu, ali i u svlačionici. Nevjerojatno je saznanje da Dinamo nije bar pokušao dovesti neko strano trenersko ime, osobu koja će biti imuna na igračke folove i da se napokon zna tko u ekipi vodi igru i ima pravo se derati na suigrače.

-->

Damir Krznar sigurno nije osoba koja ima snagu da napravi reda, ne ulazeći u njegove stručne kvalifikacije, te se postavlja pitanje što ako on samo nastavi niz i klub još više potone, hoće li onda Zajec potezati za gasiteljem požara kada bude prekasno.

Nastavak suđenja braći Mamić: Mamić je donosio odluke o transferima, nitko od članova uprave nije se protivio

You may also like

Verified by MonsterInsights