Home Izdvojeno Primorac tvrdi da Milanovićevu kampanju plaćaju Rusi, a tko plaća njegovu, Židovi ili Amerikanci?
Oglas

Primorac tvrdi da Milanovićevu kampanju plaćaju Rusi, a tko plaća njegovu, Židovi ili Amerikanci?

by Ante R.

Predsjednička kampanja sve više dobiva na zamahu, krenula je bitka za Pantovčak, paunovi i fikusi čekaju novog gazdu, traje bitka za naslovnice medija, imamo novo pravilo tko izjavi veću glupost taj ide prvi na naslovnicu.

Čiji je zapravo kandidat za predsjednika države Dragan Primorac? Na to pitanje odgovor ne znaju ni u HDZ-u, a vjerojatno ne zna ni sam Dragan Primorac. On je tu samo da bude kandidat, žrtva koju se ništa ne pita, on samo mora biti kandidat, za rezultat ga nitko ništa ne pita, niti nešto očekuje. On je jednostavno žrtveno janje predano narodu koji to janje ne želi. Znaju li to u stranci čiji bi nominalno trebao biti kandidat, naravno da znaju.

Najgora stvar je kada pametan čovjek govori gluposti, pa tako imamo situaciju da Primorac izvali da Milanoviću kampanju financiraju Rusi, a na pitanje ima li dokaze odgovori- Pitajte HDZ. Kad mu su kaže da je on kandidat HDZ-a, on odgovara da je nezavisni kandidat. Za ove izgovorene riječi i Konfucije bi se zamislio i do izražaja bi došla njegova čuvena izreka “Priroda nam je dala po dva oka i po dva uha a samo jedan jezik, da bismo mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.”

Ako Milanovića financiraju Rusi, tko financira Primorca, Židovi ili Amerikanci, ili će biti po Božinoviću- Nemamo dokaze. Naravno da nema dokaza, jer su gluposti da ijednog kandidata financira netko drugi. Hoće li HDZ zagrabiti u blagajnu i financirati Primorcu kampanju, naravno da neće, ako i hoće bit će na kapaljku jer samo se budala i glup čovjek kladi na krivog konja.

Od svih kampanja najgora je ona kada napadaš drugog, a potiskuješ svoju, napad na protivnika je reklama za njega jer najbolja kampanja je kada te drugi napada, a ne promovira sebe. Radi li to Primorac radi sebe ili mu je to netko naredio, prije ovo drugo, jer on mora odraditi ono zašto je angažiran, za to u pravilu slijedi i nagrada, pa i svizac dobije zamotanu čokoladu. Nije se samo Primorac zapetljao u gluposti, tu je i Marija Selak Raspudić, jer zašto bi ona dozvolila da sav show i sve naslovnice pripadnu Primorcu, pa i ona izvaljuje glupost – „Zašto HDZ već nije pokrenuo opoziv Milanovića”. Da ste ju to pitali prije par mjeseci rekla bi- Kakva glupost.

 Primorac kao kandidat Plenkovićevog HDZ-a nije njihov autentični kandidat za predsjednika države to je netko drugi

No glupostima tu nije kraj, tek kreću u režiji vrhuške HDZ-a. Uskoro se sprema izborni sabor HDZ-a u Šibeniku, a da izaslanicima omogući što ugodniji boravak i dizanje ruku za već donesene odluke, osiguran je paket angažman s spavanjem i doručkom. Još da se skupi 1800 izaslanika, no mrkva i batina odradit će svoje. Dakako da će tamo biti i Primorac, i opet će udariti po Milanoviću, jer kako da promovira sebe, kad mu nisu rekli, a naslovnice na njegovu promociju neće biti.

 U HDZ-u znaju da Primorcu visi drugi krug, samo se ne usude reći Plenkoviću

No ako ste mislili da će to biti sve, grdo se varate. Onda slijedi turneja po županijskim središtima. Vodat će se Primorca i upoznavati članove s njegovim likom i djelom. Voditi borba protiv rusofila i Putinova igrača. Bit će to kao da se voda medo po igrankama, no hoće li biti onih da aplaudiraju, e tu će teško pomoći kvote, mrkva i batina. Ma ni članove HDZ-a ne zanima Primorac. Njih zanima njihov autentičan kandidat, odnosno kandidatkinja, a ona mudro šuti, a kad govori promovira sebe i svoj program, svoje ciljeve, nju ne zanimaju ni Milanović ni Primorac. Nakon gluposti lijevog i desnog krila jedne partije, dolazi vrijeme nekog pametnog, obrazovanog, autentičnog, dolazi vrijeme žene i majke, vrijeme Branke Lozo.

Sedam država koje će odlučiti američke predsjedničke izbore. Trumpu su dovoljne tri

You may also like

Verified by MonsterInsights