Home Izdvojeno Prisjele mu krvavice, buncek, butelje vina i službena kartica grada Otoka i Šeks.

Prisjele mu krvavice, buncek, butelje vina i službena kartica grada Otoka i Šeks.

by Ante R.

Početak kalvarije za Josipa Šarića, utemeljitelja HDZ-a, gradonačelnika Otoka, člana skupštine Vukovarsko- srijemske županije počeo je s večerom i navodnim kartanjem s Vladimirom Šeksom, kada je račun za krvavice i buncek zaliveno buteljama vina platio službenom karticom grada Otoka, no sudeći po postupcima USKOK-a, ta kartica peglana je malo češće.

Kada je otkriveno da je račun iz jednog restorana u Zagrebu Šarić platio službenom karticom, izjavio je da će račun uplatiti na račun grada. Neovisno je li račun platio ili nije očito je to bio samo okidač da USKOK krene češljati po gradu Otoku i korištenju službene kartice, ali vjerojatno i nekih drugih stvari o kojima će se vjerojatno očitovati USKOK. Uostalom nije čudno da je Državna revizija češljala poslovanje grada Otoka te dala uvjetno mišljenje koje je dostavila USKOK-u.

Špekulacije o tome na što je sve Šarić koristio karticu i što je sve plaćao s njom ili s računa grada krenule su odmah, pa se pojavljuju podaci da je kupovao poklone ženi, prijateljima. Sve ovo su spekulacije i ne možemo ulaziti u točnost istih, a zanimljivo je da dolaze od članova HDZ-a.

-->

Zanimljivo da je Šarić u prvi sukob u HDZ ušao kada je gradonačelnik Vinkovaca imenovan vršiteljem dužnosti predsjednika ŽO HDZ-a, a indikativno je davanje ostavke na saborski mandat Josipa Šarića, te se dobiva dojam da je Šarić znao da će doći do uhićenja i zato tako postupio, a i dobio vremena da ukloni sve dokaze.

You may also like

Verified by MonsterInsights