Home Izdvojeno Prvi samostalni koncert Baby Lasagne to na Šalati rasprodan je za samo četiri minute, najavljen je još jedan, ali zašto koncert nije u Areni ili je rezervirana za Brenu i Prijovićku

Prvi samostalni koncert Baby Lasagne to na Šalati rasprodan je za samo četiri minute, najavljen je još jedan, ali zašto koncert nije u Areni ili je rezervirana za Brenu i Prijovićku

by Ante R.

Najsretnijih 4000 fanova Baby Lasagne pokupovalo je ulaznice u rekordnom roku, čime je taj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata. Karte za prvi samostalni koncert Baby Lasagne na stadionu Šalata nestale su u svega četiri i pol minute.

Baby Lasagna rasprodao je svoj zagrebački solo koncert, koji će se održati na stadionu Šalata u četvrtak 12. rujna, za svega četiri i pol minute, pa je organizator dodao još jedan koncert u petak 13. rujna, objavila je agencija LAA. Najsretnijih 4000 fanova Baby Lasagne pokupovalo je ulaznice u rekordnom roku, čime je taj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji te kao natjecatelj s najviše glasove publike, Baby Lasagna ušao je u glazbenu povijest. Nakon što ovoga ljeta nastupi na velikom broju festivala u regiji i inozemstvu, za prvi samostalni cjelovečernji koncert odabrao je legendarni koncertni prostor na otvorenom u samom centru Zagreba.

Uz globalni hit “Rim Tim Tagi Dim”, kao i prije objavljene pjesme “IG BOY” i “Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much”, Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos”, čiji se izlazak očekuje najesen.

Ljevica i lijevo liberalni mediji i novinari digli su se na zadnje noge zbog mogućeg povratka Hrvata iz južne Amerike. Ne žele “potomke ustaša”

Nakon što je “Rim Tim Tagi Dim” ušao na listu top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutačno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova, prenosi showbuzz. 

Miro Kovač: Demografija, biti ili ne biti?

ŠTO JE TO PRAVDA? Milicajca Krmka iz tzv. RSK oslobodili optužbe za likvidaciju hrvatskih policajaca ’91.: Mučili su ih, skinuli pa upucali

You may also like