Home Izdvojeno Razotkrivamo što znači “cunning plan” manjinaca. Opasna igra kojom izazivaju…….

Razotkrivamo što znači “cunning plan” manjinaca. Opasna igra kojom izazivaju…….

by Ante R.

Najspominjanija izreka kod manjinskih zastupnika ovih dana je “cunning plan” ili u prijevodu lukavi plan. Radi se o opasnoj nakani rušenja vlade nakon formiranja vlasti u Europskoj Komisiji. Plan koji bi moga dovesti do eskalacije između zastupnika HDZ-a i Domovinskog pokreta. Evo što manjinci planiraju provesti.

Andrej Plenković je uspio, formirao je vladu, DP -u dao mrvice i manjincima obećao u ne diranje u stečena prava i izdašne uplate iz državne blagajne na štetu poreznih obveznika Republike Hrvatske. Tako će vuk biti sit, a ovce na broju. Manjinci će dati potpise za mandatara, Pupovac i njegova sljedba neće, u Saboru će glumiti uvrijeđenu frajlu, novci za projekte su već ionako isplaćeni, pa i oni za Novosti, Ostali će dizati rukice, ali ne do vijeka, već samo dok Andrej kartom u jednom smjeru ne odleti za Bruxelles.

Sve je ispalo idealno za Plenkovića, Domovinski pokret je dobio beznačajna ministarstva s izuzetkom energetike, nije dobio ni jedno ključno tzv “državno ministarstvo”, niti MUP niti kulturu.

Vodeći se Makijavelizmom, političkom doktrinom, odnosno teoriji, izvedena iz imena Niccolòa Machiavellija, u čijem je temelju interpretacija politike sile, odnosno politike koja, vodeći računa o odnosima sile i moći, zagovara načelo da cilj opravdava sredstvo, Plenković je sve ključne poluge vlasti zadržao u svojim rukama. Ispunjeno je njegovo načelo da cilj opravdava sredstvo i da sada na miru može lobirati za funkciju u Europskoj Komisiji, pa će tako sav ushićen dočekati Ursulu von der Leyen na predizbornom skupu u Splitu.

Nema sumnje da Plenković u Europi ima “dužnika” i da ga čeka svijetla budućnost i izdašna mjesečna nagrada za njegov rad i trud, no kad ode, uz svesrdnu pomoć manjinaca, ti isti manjinci pokušat će izvesti svoj “cunning plan” pokušati srušiti vladu, onu istu vladu koja ih je pojila novcem s izvora.

Srpska televizija prekinula prijenos prije nastupa Baby Lasagne. Evo što njihovi mediji pišu o nastupu Baby Lasagne

Tim potezom pokušat će izazvati nove izbore, ne zanima njih pobjednik, njih zanima povratak Guvernera Pupovca na vlast i da se izvor ne zatvori, da novac ne odcuri na drugu stranu. Njih Hrvatska i hrvatski narod ne zanima, nije ih zanimao ni do sada, ali možda će ih dočekati teško razočarenje u vidu protivnika na kojeg nisu računali. Protivnik je prekaljeni ratnik, previše mudar da nije shvatio namjere Guvernera i značenje izreke”lukavi plan”, no taj ratnik ima vojsku iza sebe koja isto ima lukavi plan, pa bi manjinci bili svedeni samo na dizanje ruku za nebitne i trivijalne zakone, a slavina iz koje je curio novac zatvorena.

HDZ i DP postigli dogovor oko formiranje većine i raspodjele ministarstava

Pupovac: “Domovinski pokret potiče vjersku mržnju i segregaciju. I Pavelić je imao svoje Srbe, ali Srbima nije bilo bolje od takvih Pavelićevih Srba”

You may also like

Verified by MonsterInsights