Home Izdvojeno RAZOTKRIVANJE LAŽI I PARALAŽI – VIDEO: Prva Bujica u novoj sezoni trajala čak 3 sata, izneseni šokantni podaci

RAZOTKRIVANJE LAŽI I PARALAŽI – VIDEO: Prva Bujica u novoj sezoni trajala čak 3 sata, izneseni šokantni podaci

by Ante R.

DR. IGOR PETERNEL: “Radije bih bio u oporbi nego osudio ‘ZDS’! Mladi Hrvati smiju pjevati što god hoće – pa i ‘Evo zore, evo dana’, nitko ih ne smije kažnjavati jer nigdje ne piše da je to zabranjeno!”

Ometanje javnog reda i mira je kad jugopartizani u Kumrovcu i Brezovici pljuju po nama i pjevaju da će nam slomiti vrat – izjavio je Peternel.
PREDSJEDNIK SABORSKOG KLUBA DP-a PODRŽAO THOMPSONA I NJEGOVU PUBLIKU! U Bujici je prozvao čak i članove vlastite stranke okupljene oko Ivana Penave, koji su osudili tisuće mladih Hrvata s imotskih ulica i trgova – zbog dodvoravanja vladajućim strukturama te tako još jednom izdali više od 200 tisuća desnih glasača…

PETERNEL NIJE PRODAO SVJETONAZOR I IDEJE ZBOG JEFTINE FOTELJE: “Trebali smo za ministra kulture postaviti Hasanbegovića, kad mu već nisu dali kulturu! Nažalost, u stranci je prevladalo mišljenje onih kojima je vredniji jedan slavonski svinjac nego cijela hrvatska kultura!”

PODRŠKA RADIĆU, PROZVAO PENAVU: “Zoran Milanović preko Ivana Penave, za račun ljevice i Anušićevog dijela HDZ-a, pokušava ubiti Domovinski pokret!”

Dr. Igor Peternel svog protukandidata na unutarstranačkim izborima za zamjenika predsjednika DP-a, Stipu Mlinarića, nije htio previše komentirati jer mu je do sada uvijek davao potporu i volio se slikati pored njega, a sada odjednom po njemu pljuje na gori način nego što je to činila radikalna Tomaševićeva ljevica i opskurni Zoran Milanović…

Penava i Ćipe su Radiću i meni najviše zamjerili što smo protiv Milanovićeva ostanka na Pantovčaku – izjavio je Peternel i dodao: – Ne ulazim u detalje i osobne motive njihove potpore aktualnom predsjedniku, ali naši birači njega ne podupiru i počinili bismo izdaju te politički pokopali Domovinski pokret u slučaju bilo kakvog koketiranja s Milanovićem!

PETERNEL U BUJICI PRIZNAO DA JE PENAVA SA SLUŽBENIH STRANICA DP-a UKLANJAO NJEGOVE OBJAVE PROTIV MILANOVIĆEVOG SDP-a!
“Milanović i Plenković nemaju nikakvo pravo huškati policiju i pravosuđe na hrvatsku mladost koja je u imotskom pozdravljala sa ‘ZDS’ ili pjevala domoljubne pjesme,” izjavio je predsjednik parlamentarnog Kluba Domovinskog pokreta u Hrvatskom državnom saboru: “Ako ljevičari misle da sam vršio pritisak na MUP da se ne bi kažnjavalo goste Thompsonovog koncerta u Imotskom, ja sam to odmah spreman priznati! Da, tražio sam od našeg državnog tajnika da ne podlegne pritisku Zorana Milanović na policiju koja je profesionalno konstatirala da u Imotskom nije bilo ni jednog prekršaja, a kamo li ometanja javnog reda i mira ili nekog kaznenog djela!”

Predsjednik Kluba zastupnika DP-a u Hrvatskom državnom saboru u Bujici je iznio vrlo teške optužbe na račun Ivana Penave, Stipe Mlinarića i njihovih podupiratelja, koje je optužio za pokušaj krađe stranke i namještanje stranačkih izbora…

Zamjera im suradnju s Pupovcem, podilaženje Plenkoviću i koketiranje sa Zoranom Milanovićem.
UŽIVO IZ ZADRA: Izabrani zastupnik DP-a u Hrvatskom državnom saboru – dr. Damir Biloglav u Bujici je podržao kandidature Marija Radića i Igora Peternela, a u slučaju njihovog neuspjeha stranci je predvidio raspadanje i propast…

EKSKLUZIVNO U BUJICI: Slavonski poduzetnik Josip Korman iznio je teške optužbe na račun Darka Matanića, šefa saborskog ureda Ivane Penave! Prijavio ga je unutarnjoj kontroli Porezne uprave zbog krivotvorenja dokumenta o nazoru, na temelju kojeg ga je iznuđivao 200 tisuća kuna!

BEZ CENZURE: Bujica objavila snimku na kojoj Penava bježi pred novinarom Jutarnjeg lista, kada ga je pitao za skandal predstojnika Matanića!

RAZOTKRIVANJE: BUJICA DEMANTIRALA ĆIPU!

Nakon što je urednik Bujice na Fejsu objavio snimku HRT-a iz koje je jasno vidljivo da se Ćipe ne zna prekrižiti, a za to optužuje Igora Peternela, Stipo Mlinarić je na press konferenciji u Vukovaru novinarima pustio snimku Nove TV i ustvrdio da voditelj “laže“… Međutim, sada je demantiran jer se ispostavilo da je Mlinarić pustio snimku križanja prije molitve u Dugoj Resi, dok je križanje nakon Očenaša zaista bilo pogrešno, jer je kandidat za Penavinog zamjenika bio nestrpljiv i žurio je srknuti vruću juhu!

PUPI I ĆIPE – ISTI?! Bujica objavila snimku Milorada Pupovca s božićnog domjenka SNV-a iz 2018. godine: Pupi se ne zna prekrstiti, a Mlinarić prekrižiti! Voditelj izjavio: – Stipi bi bilo bolje da svećenika koji mu piše saborske govore prvo zamoli da ga nauči kako se križa!

AFERA U CENTRU DR. IVANA ŠRETERA: Penava brani kandidata za svog zamjenika i javno izjavljuje da ga zbog toga što je sudjelovao u obrani Vukovara ne bi trebalo prijaviti za izvlačenje novca iz braniteljske udruge, dok Radić smatra da bi pred zakonom svi morali biti isti, bez obzira na zasluge i stradanje u Domovinskom ratu – jer su dragovoljci ginuli upravo zbog pravednosti i čestitosti, a ne koristoljublja i heroji bi trebali biti primjer – nikako ne sudionici skandala i marifetluka zbog kojih mladi gube povjerenje u našu državu i iz nje razočarani odlaze…

U Bujici je objavljena i snimka potpore Radiću, gospođe Branke Lozo, sveučilišne profesorice i autorice programa Domovinskog pokreta, za koju dr. Peternek pohvalno izjavio kako je riječ o ženi koja je Penavi na predsjedništvu stranke predbacila da je pred Andrejom Plenkovićem tijekom kratkih pregovora o formiranju nove vlade – skinuo gaće!

Dobivamo li novu parlamentarnu stranku u Saboru?

Uređivački kolegij Bujice i Z1 televizije događajem ljeta proglasilo je Thompsonove koncerte u Imotskom i Dugopolju, na kojima se okupilo više od 100 tisuća uglavnom mladih Hrvatica i Hrvata…

U ponedjeljak je emitirana prva – trosatna Bujica u novoj sezoni 2024/25. Emisija je u eteru već punih 16 godina – tri puta tjedno, a nakon predstojećih 125 epizoda dosegnut će brojku od 1.900 epizoda, što do sada nije realizirala ni jedna televizijska kuća u Hrvatskoj i Europi!

You may also like

Verified by MonsterInsights