Home Izdvojeno Sergej Jakirović više nije trener GNK Dinamo

Sergej Jakirović više nije trener GNK Dinamo

by Ante R.

Nakon blamaže u Ligi prvaka, kada je Dinamo doživio najveći poraz u povijesti od Bayerna, GNK Dinamo odlučio je Sergeju Jakiroviću uručiti otkaz. Iako je u prošloj sezoni osvoji duplu krunu, prvenstvo i kup, a ove godine uveo klub u Ligu prvaka te mu donio astronomsku zaradu plasmanom, Sergeja Jakirovića koštali su remi u Rijeci, poraz u Maksimiru od Hajduka i sramota u Münchenu.

Jakirović je GNK Dinamo vodio u 60 utakmica i imao puno oscilacija, ali je ipak ostvario tri krucijalna rezultata osvojivši prvenstvo, kup i plasirao se u Ligu prvaka, no to ga nije spasilo otkaza. Kako saznajemo, odšteta Jakiroviću iznosi 600 000 eura.

 Ne, Kolakušić se ne može vratiti u Sabor, evo zašto i tko ulazi ako i Dizdar odustane od mandata

Očekuje se da klub danas objavi ime novog trenera kojeg već u subotu očekuje utakmica u Koprivnici protiv Slaven Belupa, a novi kiks ne bi dobro došao ni novom treneru. Kako saznajemo u igri za Jakirovićeva nasljednika su Nenad Bjelica i Željko Sopić, koji su u prošlosti već vodili Dinamo.

Kung fu master iz Travnika na tajnom zadatku, panično traži dvije ruke u Saboru da spasi Domovinski pokret od koalicije s Pupovcem

You may also like

Verified by MonsterInsights