Home Izdvojeno Siromaha u Lidlu zakinuli za 10 eura. On se žalio, pa ga odmah osudili

Siromaha u Lidlu zakinuli za 10 eura. On se žalio, pa ga odmah osudili

by Ante R.

Goran, siromah koji prima socijalnu pomoć, oštećen je u Lidlu za 10 eura. Tri mjeseca pokušavao je doći do svojeg novca, ali nije uspio. Onda se u svibnju lani oko 10 sati pojavio u Lidlu na adresi Slavenskog 1 u Zagrebu te pokušao konačno riješiti svoj problem. Ni tad nije uspio pa se jako naljutio.

“Pi*ka vam materina, vi ste nesposobni, kako to radite, ja sam se na vas žalio”, rekao je Goran Lidlovoj zaposlenici.
Iz Lidla su odmah nazvali policiju koja je došla, obavila očevid i Gorana prijavila za remećenje javnog reda i mira. Goran je ovih dana proglašen krivim i osuđen na 70 eura kazne i 40 eura troškova postupka. Unatoč činjenici da je nezaposlen, bez primanja i pod nadzorom centra za socijalnu skrb.

Htio svoje novce
Goran se na sudu branio kako je došao u Lidl nakon što je od njih dobio e-mail u kojem ga pozivaju da se tamo javi kako bi mu vratili 10 eura koje su mu “pogrešno propustili vratiti”. Kaže da je djelatnici i njezinu šefu pokazao taj e-mail i da su se svi čudili kako to nije riješeno.- “Nisam vikao na njih pogrdnim riječima. Htio sam samo svoje novce natrag, a oni su odmah pozvali policiju”, branio se Goran.

Grbin i Benčićka smislili pakleni plan kako doći na vlast, ključ je Most

Šef u prodavaonici Lidla svjedočio je kako je bio upoznat s tim slučajem “kada je jedna kolegica djelatnica prodavaonice oštetila gospodina za deset eura”. – “Poznato mi je da se gospodin na ovo žalio i da se ovaj problem nije riješio gotovo tri mjeseca. Kolegica se gospodinu tog dana nije ni ispričala i on je bio nezadovoljan. On se zbog toga uzrujao, te je razgovor krenuo i u povišenim tonovima, bilo je nekih psovki koje su također bile upućene kolegici.

Nepravomoćno
Pokazao mi je e-mail u kojem je pisalo da se javi u našu poslovnicu, ali mi tamo nismo imali saznanja o tome. Pretpostavljam da je došlo do propusta u komunikaciji jer naša poslovnica nije primila ovaj mejl niti obavijest. Istina je, nitko nije riješio njegov slučaj iako smo bili upoznati s tim od ožujka jer nam je to rekla kolegica na blagajni, ali službeni mejl iz firme o tome nismo dobili, dakle radilo se samo o usmenoj predaji”, priznao je šef poslovnice Lidla, prenosi Danica.hr.

Goran se na presudu može žaliti jer je nepravomoćna. No, pitanje je hoće li to – s obzirom na svoju financijsku situaciju – doista učiniti.

You may also like