Home Izdvojeno TROJANAC U KLUBU DP-a Operacija kodnog naziva “dvije ruke” propala, u DP-u se pripremaju na crni scenario, ulazak SDSS-a u vladu
Oglas

TROJANAC U KLUBU DP-a Operacija kodnog naziva “dvije ruke” propala, u DP-u se pripremaju na crni scenario, ulazak SDSS-a u vladu

by Ante R.

Onomad su u Domovinskom pokretu govorili da rade na pojačanju saborskog kluba i da vode pregovore s dvoje saborskih zastupnika o prelasku u saborsku većinu, kako bi spriječili bilo kakvu mogućnost ulaska DOMiNA, političke snage nastale od onih koji više nisu željeli s onima koji su izdali sve ideale i stavove na kojima su gradili kampanju dok su bili članovi jedne stranke. Patološki strah uvukao se s mišlju ima li Mario Radić i nova stranka trojanca u njihovim redovima i koliko ih je. Kako se približava dan D, a on je aktiviranje mandata Biloglava u studenom tako se strah povećava, samim tim i pojačava paranoja da ako žele ostati na vlasti moraju pristati na koaliranje s onim koji su bili zadnja crta obrane. Koaliranje sa SDSS-om ustvari je njihova kapitulacija.

Sjećate li se Lisinskog i govora, izjava kako su crvena linija preko koje se neće prijeći SDSS u vladi i financiranje tjednika i portala srpske nacionalne manjine Novosti čiji je nakladnik SNV. Financiranje Novosti šutke je palo, svi Penavini ministri jednoglasno su podržali Operativni plan za nacionalne manjine gdje se krije i stavka kojom Savjet za nacionalne manjine financira putem natječaja i medije nacionalnih manjina, dakle i Novosti. Sjećate li se izjava Penave, njegovog protokolarnog zamjenika Ćipe Mlinarića i kung fu mastera iz Travnika. Svi su kao papagaji ponavljali- Ne financiranju Novosti, ne SDSS u vladi, ali ujeo vuk magare, puj pike, ne važi.

Paranoja u redovima branitelja hrvatstva kao vrijeme postaje sve veća, a pripreme za bratstvo i jedinstvo već su počele. Tako se više ne spominje SDSS kao crvena linija, sad nikome ne smetaju Srpski kulturni centri, sad je to pravo srpske nacionalne manjine, a oni nemaju ništa protiv srpske nacionalne manjine, eto imaju u Saboru i zastupnika pripadnika srpske zajednice, istina koji Pupovca ni na fotografiji ne može vidjeti, ali strah od moguće podrške DOMiNO vladi i gubitak nekih pozicija, jer neće ni ta stranka koja raste iz dana u dan proći da nešto ne dobije, ministarstvo, pokojeg državnog tajnika, zamislite koji bi lom i krš nastao da mora otići kung fu master iz Travnika. Pragmatizam, čarobna riječ za očuvanje vlasti, jer vlast je slast, a podrška Plenkija za gradonačelnika Vukovara nema cijenu. Sve će oni to pregrmjeti, a spin majstor odraditi prema ono malo članova i birača što je ostalo.

Primorac tvrdi da Milanovićevu kampanju plaćaju Rusi, a tko plaća njegovu, Židovi ili Amerikanci?

Milorad zadovoljno trlja ruke, eto njega tamo gdje je bio, a bad guys postat će good guys, još će on zajedno u ime bratstva i jedinstva zajedno s Ćipetom baciti 17. studenog vijenac u hladni Dunav za sve srpske žrtve, a dovesti će on sve njih na hladnu prasetinu na paljenje Badnjaka na pravoslavni Božić u Negoslavce. Dragana će sve organizirati, jesti će se i piti i nazdravljati, igrati kolo, vjerojatno Užičko, a tek krsna slava, kakva će to fešta biti, zamislite visoku delegaciju u sastavu Penava, Ćipe i master of kung fu from of Travnik kako se smije, možda zapjevaju i koju pjesmu, a stoka sitnog zuba neka gleda, za to imaju spin majstora.

 

Miri Bulju stižu prijetnje iz Srbije i to od ministra, Vučićevog kuma: Zavalit ću ti šamarčinu, zvonit će ti ta goveđa glava cijelim Sinjem

Miro Bulj odgovorio Vučićevom ministru i kumu Glišiću na prijetnje batinama: Malo puno ste se zaletjeli kao i devedesetih. A znamo kako je završilo.

You may also like

Verified by MonsterInsights