Home Izdvojeno Turudić: Grmoja je pred kamerama rekao Glavnom državnom odvjetniku da laže, to neću dozvoliti

Turudić: Grmoja je pred kamerama rekao Glavnom državnom odvjetniku da laže, to neću dozvoliti

by Ante R.

Nakon što je naprasno napustio sjednicu Odbora za pravosuđe, prije svega zbog Grmojinih uvrede da laže, ali i uvreda članica stranke Možemo, ali i notorne Dalije Orešković Glavni državni odvjetnik obratio se medijima i tom prilikom izjavio i obrazložio svoje napuštanje sjednice

“To je sjednica koja nije služila da se utvrdi istina, nego za sitnu promociju dvije stranke koje su vrlo silne u svojim nastojanjima. Za njih ne važe zakoni i pravni poredak. DORH je samostalan i neovisan i nikada nećemo postupati po nalozima takvih ljudi”

“Pitanja nisu imala veze s pravom, ti ljudi ne poznaju termine, vrlo je teško razgovarati s njima. Ja nisam političar i ne pada mi na pamet razgovarati na takav način. Grmoja me prekinuo i rekao mi ‘lažete’. Nije problem što je to rekao Ivanu Turudiću, nego što to govori glavnom državnom odvjetniku pred auditorijem da laže”

-->

Radić: Nacionalno smo se okupili da bi sačuvali dom

“Prozvan sam da sam povrijedio tajnost postupka. Znam da nisam. Što bih istraživao sam sebe. … Ti postupci su trajali tri i dvije godine, zašto bi sad dva dana prije uhićenja, kome bi to pasalo. Razgovarati o tajmingu i usluzi vladajućima ,to je deplasirano posve.

Onda se posebno obratio novinarima: – “Vi uvijek znate, recite od koga ste to saznali. Sad ste pokazali da imate informacije. Ako su znali svi, onda ste znali i vi i Jasenka Kovač”, rekao je Turudić novinarima i otišao.

Turudić nakon sat vremena napustio sjednicu Odbora za pravosuđe: Ovo je nečuveno, zaključci su unaprijed doneseni i dio zastupnika nije istina zanimala

Počela tematska sjednica o curenju informacija. Zekanović Grmoji: Potrošili ste 200 000 kuna na bifteke, koje ne možete opravdati. Tirudić; Imate li saznanja podnesite prijavu!

You may also like

Verified by MonsterInsights