Home Izdvojeno VIDEO Branka Lozo: “Stipe Mesić nije moje društvo, ostavljam ga Milanoviću i Primorcu, oni su iz istoga legla!”
Oglas

VIDEO Branka Lozo: “Stipe Mesić nije moje društvo, ostavljam ga Milanoviću i Primorcu, oni su iz istoga legla!”

by Ante R.

Branka Lozo, predsjednička kandidatkinja stranke DOMiNO, bila je gošća emisije Bujica, urednika i Voditelja Velimira Bujanca. Tom prilikom govorila je o temama izuzetno bitnim za opstojnost hrvatskog naroda.

Tako se Branka Lozo osvrnula i na fotografiju koja kruži internetom gdje se kandidat HDZ-a Dragan Primorac drži s Stipom Mesićem i gura ga u kolicima i poručila: “Stipe Mesić nije moje društvo, ostavljam ga Milanoviću i Primorcu, oni su iz istoga legla!”

Izvor: Društvene mreže

Žena koja je govorila kako je uspjela spojiti znanstvenu karijeru i odgojiti petoro djece, jedina danas u Hrvatskoj može pobijediti Milanovića i Primorca i poručiti : “Došlo je vrijeme da vratim Hrvatskoj ono što je ona meni dala!”

Branka Lozo govorila je i o još jednoj hrvatskoj tragediji, onoj Bleiburškoj i poručila: To, što se dogodilo s Bleiburgom je sramota koju moramo ispraviti, a kao Predsjednica RH ću 22. lipnja ići na Jazovku, a ne u Brezovicu!
Više pogledajte u videu:.

You may also like

Verified by MonsterInsights