Home Izdvojeno VIDEO-“MALO NAS JE, ALI NAS IPAK IMA” Donna Vekić prekinula izjavu i reakcijom oduševila naciju: ‘Carica. Ruža hrvatska’

VIDEO-“MALO NAS JE, ALI NAS IPAK IMA” Donna Vekić prekinula izjavu i reakcijom oduševila naciju: ‘Carica. Ruža hrvatska’

by Ante R.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u treće kolo olimpijskog turnira u Parizu koji se igra na terenima Roland Garrosa, ona je u drugom kolu svladala Kanađanku Biancu Andreescu sa 6:3, 6:4 nakon dva sata igre. Međutim, njena simpatična reakcija nakon meča zapalila je hrvatske društvene mreže.

Naime, Donna je nakon meča davala kratku izjavu za HRT. Odgovarala je na pitanje koliko joj je pomogla podrška s tribina jer kako je meč odmicao Donna je bila sve bolja i bolja.

screenshot

“Definitivno… Defi…”, ali onda se Donna sjetila da su u isto vrijeme kada je ona svladavala Andreescu igrali i hrvatski rukometaši pa je spontano prekinula izjavu i pitala novinara: “Kako su prošli rukometaši?”.

“Izgubili su”, odgovorio je novinar, a na Donnino lice iz radosnog je prešlo u tužno. Zatim se hrvatska tenisačica vratila svojoj izjavi te rekla: “Malo je nas Hrvata, malo nas je ali nas ima”.
VIDEO pogledajte OVDJE

You may also like

Verified by MonsterInsights