Home Izdvojeno VIDEO/ Predsjednički kandidat HDZ-a Primorac o korupciji i novim uhićenjima: Gadm se i sramim kad to vidim!

VIDEO/ Predsjednički kandidat HDZ-a Primorac o korupciji i novim uhićenjima: Gadm se i sramim kad to vidim!

by Kristina B

Predsjednički kandidat HDZ-a Dragan Primorac o korupciji i novim uhićenjima govorio je nakon  predstavljanja knjige “Pharmacogenomics in Clinical Practice”.

“Osoba koja je to napravila, za koju se dokaže, mora biti osuđena sukladno hrvatskim zakonima. Ja, kao sljedeći hrvatski predsjednik, predložit ću promjene ZKP-a, kako više nikome ne bi palo na pamet tako nešto. Treba praktički onemogućiti bilo kakvu pomisao onome koji želi činiti kazneno djelo jer će znati da proces neće trajati predugo, da će obuhvatiti sve relevantno kako bi što prije dokazni postupak bio gotov te da će odgovarati za ono što je napravio. Naravno, to ćemo razrađivati, a u ovom trenutku moja konačna poruka je: svaki put kad to vidim u medijima apsolutno se gadim i kao hrvatski građanim se sramim. Tome ćemo stati na kraj. Hrvatska će se definitivno obračunati s korupcijom – jednom za sva vremena”, rekao je predsjednički kandidat HDZ-a Dragan Primorac.

Knjige “Pharmacogenomics in Clinical Practice” predstavlja najnovije spoznaje u području farmakogenomike, detaljno istražujući kako genetski faktori utječu na individualne odgovore kod terapije lijekovima. Knjigu su predstavili Dragan Primorac, Wolfgang Höppner, Lidija Bach-Rojecky i Elizabeta Topić. (Hina)

-->

 

You may also like

Verified by MonsterInsights