Home Izdvojeno VIDEO Ukrajinci opet šire svoje napredovanje u Rusiji, opet su uspješno probili ruske snage na granici

VIDEO Ukrajinci opet šire svoje napredovanje u Rusiji, opet su uspješno probili ruske snage na granici

by Ante R.

Ukrajinci opet šire svoje napredovanje u Rusiji, pa su tako opet uspješno probili ruske snage na ruskoj granici i proširili područje koje kontroliraju u Rusiji.

Kako izvještava Ured za komunikacije zapovjedništva ukrajinskih zračno-jurišnih snaga, a prenosi Ukrajinska pravda, Jedinice 95. zasebne zračno-jurišne poljske brigade ukrajinskih zračno-jurišnih snaga probile su jedan od dijelova ruske granice. Ovo je druga uspješna operacija proboja ruske granice od početka operacije u Kurskoj oblasti Ruske Federacije.”

Ukrajinske snage objavile su video koji prikazuje probijanje inženjerskih barijera, s desantno-desantnim jedinicama koje napreduju prema ruskom teritoriju i početnim sukobima u graničnom području, gdje ukrajinski tenkovi napadaju rusko uporište. Vojska nije otkrila točno mjesto njihova proboja granice s Rusijom.

-->

Podsjećamo da je ukrajinska operacija u Kurskoj oblasti počela 6. kolovoza 2024. Dana 10. kolovoza, petog dana napredovanja ukrajinske vojske dublje u Rusiju, predsjednik Zelenski priznao je da je Ukrajina gurnula rat na ruski teritorij.

You may also like

Verified by MonsterInsights